Genshin İmpact İndirirken Hata Verdi

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
107
Oyunu sabah 11de yüklemeye koydum %80 civarıydı bi anda hata verdi (İndirme Başarısız Bazı Dosyalar Yeniden İndirmek İçin Ana Butona Tıklayınız)Hata Kodu 9011-0-0 Tekar tıklıyorum yine aynı şeyi diyor nasıl giderim bu sorunu

1.webp

Oyunu sabah 11de yüklemeye koydum %80 civarıydı bi anda hata verdi (İndirme Başarısız Bazı Dosyalar Yeniden İndirmek İçin Ana Butona Tıklayınız)Hata Kodu 9011-0-0 Tekar tıklıyorum yine aynı şeyi diyor nasıl giderim bu sorunu
İndirme sırasında koptuğu için dosyayı üstüne yazamıyor herhalde tüm dosyaları sil sıfırdan indirmeye başla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağ ol chatgpt biz bilmiyorduk oraya yazmayı

İndirme sırasında koptuğu için dosyayı üstüne yazamıyor herhalde tüm dosyaları sil sıfırdan indirmeye başla

Sıfırdan mı..

Eksikleri indirmemin bi yolu yokmu sadece ya 10 saatte anca %80 indi zaten

Grok'a Reddit'te araştırmasını söyledim. En sık sorun paylaşılıp çözülen yer Reddit. Daha önce yaşanan bir sorunu çözmek için daha önce yaşayan ve çözen kişileri araştırırsın. Nasıl bir çözüm sunmamı bekliyorsunuz?
1763490219545.webp

Sıfırdan mı..

Eksikleri indirmemin bi yolu yokmu sadece ya 10 saatte anca %80 indi zaten
İndirme yaptığın uygulama önbellekte tutuyorsa uygulamayı görev yöneticisinden sonlandır tekrar açıp devam etmeyi dene iki ihtimalin var ya hata verip sıfırdan başlayacak yada devam edecek

İndirme yaptığın uygulama önbellekte tutuyorsa uygulamayı görev yöneticisinden sonlandır tekrar açıp devam etmeyi dene iki ihtimalin var ya hata verip sıfırdan başlayacak yada devam edecek
Tamam tamam canım kardeşim vpn yükleyip discord girmeye çalışmış onun yüzünden olmuş işten dönünce ne yapacağımı iyi biliyorum:))

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,822
Üyeler
187,103
Son üye
TargaryenBartu