Neler Yeni

Genshin Impact oynanır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Genshin Impact oynanır mı? P2W mi eğlenceli mi çok vakit istiyor mu? Animasyon ve grafikleri çok hoşuma gitti.
Oynanır. Oynamayan insanların dediğine bakma hikayesi her karakterin backstorysi oynama mekanikleri ve görselliği mükemmel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

P2w olayına gelirsek oyunu 1 yıldır oynuyorum oyunda ki 5 yıldız karakterlerin tümüne sahibim ki çıkarmak zordur. Para vermeden de istediğin her karakteri cikarabiliyosun. Hiç 5 yıldız almasan bile 4 yıldızlar ile sıfırdan güncel hikayeye gelen insanlar var

Ben inazuma yeni geldiği zamanlarda başlamıştım oyuna şuan Sumeru vs geldi. Bence geç olmadan başla 3.3 yamasinda Türkçe Yama geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Oynanır. Oynamayan insanların dediğine bakma hikayesi her karakterin backstorysi oynama mekanikleri ve görselliği mükemmel.

P2w olayına gelirsek oyunu 1 yıldır oynuyorum oyunda ki 5 yıldız karakterlerin tümüne sahibim ki çıkarmak zordur. Para vermeden de istediğin her karakteri cikarabiliyosun. Hiç 5 yıldız almasan bile 4 yıldızlar ile sıfırdan güncel hikayeye gelen insanlar var

Ben inazuma yeni geldiği zamanlarda başlamıştım oyuna şuan Sumeru vs geldi. Bence geç olmadan başla 3.3 yamasinda Türkçe Yama geliyor
Katılıyorum, bende 56AR yim şuana kadar 5 kuruş para vermedim oyuna 5 yıldızlı karakterin yarısı var, oyunu oynaman için illada anime teması sevmene gerek yok. Görünüşü ve savaş dinamiğini sevdiysen oynamalısın. Özellikle savaş dinamiği çözdükten sonra oyunun en iyi özelliği.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Katılıyorum, bende 56AR yim şuana kadar 5 kuruş para vermedim oyuna 5 yıldızlı karakterin yarısı var, oyunu oynaman için illada anime teması sevmene gerek yok. Görünüşü ve savaş dinamiğini sevdiysen oynamalısın. Özellikle savaş dinamiği çözdükten sonra oyunun en iyi özelliği.
Za 57yim ben geçmişim seni :D

Nahida alacak mısın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
1 yil az degil mi ya
Oyun 2 2.5 yıldır var zaten

Ortalama tüm ana hikayenin bitmesi ve tüm haritanın açılması ortalama 7 8 yıl sürecek zaten hikaye olarak önü çok açık bir oyun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Biz oyuna başladığımda oyun hakkında gram bilgimiz yoktu. Zor yoldan öğrendik ama şuan genshin impact Türkiye toplulukları açıldığı için şuan yeni başlayan arkadaşlar çok şanslı hemde oyuna Türkçe Yama gelmesiyle birlikte çok kolay bir şekilde öğrenirler oyunu.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Bu kadsr oynama suresi mi var yoksa yapimcilar bu kadar destek mi veriyor
Şuan zaten oyunda yapılacak çok şey var yeni başlayan biri anca 2 yıl içinde güncele gelir hikayede. O 2 yıl içinde de bi 2 3 yıllık daha içerik gelir. Suan 3 yılda oyunun anca yüzde 20 25i geldi belki de

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Za 57yim ben geçmişim seni :D

Nahida alacak mısın
Biz oyuna başladığımda oyun hakkında gram bilgimiz yoktu. Zor yoldan öğrendik ama şuan genshin impact Türkiye toplulukları açıldığı için şuan yeni başlayan arkadaşlar çok şanslı hemde oyuna Türkçe Yama gelmesiyle birlikte çok kolay bir şekilde öğrenirler oyunu.
Nasıl öğrenirim oynamayı şu an indiriyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Şuan zaten oyunda yapılacak çok şey var yeni başlayan biri anca 2 yıl içinde güncele gelir hikayede. O 2 yıl içinde de bi 2 3 yıllık daha içerik gelir. Suan 3 yılda oyunun anca yüzde 20 25i geldi belki de
Anladim hocam sagolun
Oyunun turkcesi gelince konu acinda bizim gibi ingilizce bilmeyenlerde baslasin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,149
Üyeler
167,261
Son üye
Antexa
Top Bottom