Aga her yerde görüyorum bu oyunu PC ve mobili varmış ikisi aynı oyun mu? Sizce başlanır mı? PC mu yoksa mobil mı daha çok sarar? Caner reis hadi cevapla bakalım sorumu.
Hepsi aynı dostum cross platform var aynı zamanda konsolda da oynanıyorAga her yerde görüyorum bu oyunu PC ve mobili varmış ikisi aynı oyun mu? Sizce başlanır mı? PC mu yoksa mobil mı daha çok sarar? Caner reis hadi cevapla bakalım sorumu.
Bende geçen gün girdim. Hiç sarmadı.Bu soruyu çok sordum hatta indirip kendim deneyimledim. Saatlerce bekleyip indirdim. 10 dk oynayıp çıktım sildim. Ama videolarını izleyince yine de bir daha deneyimlemek istiyorum.
Sizce Genshin Impact oynanır mı?
Oha abiiii Ohaa! Benim tüm oyunlara verdiğim tüm oyun zamanımı topla yine 1500 saat etmez lan. Ohaa!Alıntıyı görüntüle
"Bir hayatım var" diyorsan tavsiye etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi aynı dostum cross platform var aynı zamanda konsolda da oynanıyor
Hocam yazın çok bir şeyim yok bayramdan sonra memleketten döndümü işe başlicam sabah 10 akşam 10 2 saat spora gitsem 8 saat uyusam geriye 2 saat kalıyor bunuda bir şeyle doldurmam lazım. Peki oyunun amacı ne MMO Rpg fakat anime kızları ile gibi bir şey mi?Alıntıyı görüntüle
"Bir hayatım var" diyorsan tavsiye etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi aynı dostum cross platform var aynı zamanda konsolda da oynanıyor
Bir hikayesi var kardeşimizle seyahat ederken bilinmeyen bir tanrı tarafından tuzağa düşürülüyoruz onu ararken geçiyor başlarda zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın sadece görev yapıp karakter geliştiriyorsun birkaç ay sonra can sıkıcı kısmı başlıyorHocam yazın çok bir şeyim yok bayramdan sonra memleketten döndümü işe başlicam sabah 10 akşam 10 2 saat spora gitsem 8 saat uyusam geriye 2 saat kalıyor bunuda bir şeyle doldurmam lazım. Peki oyunun amacı ne MMO Rpg fakat anime kızları ile gibi bir şey mi?
oynanır chill oyunBu soruyu çok sordum hatta indirip kendim deneyimledim. Saatlerce bekleyip indirdim. 10 dk oynayıp çıktım sildim. Ama videolarını izleyince yine de bir daha deneyimlemek istiyorum.
Sizce Genshin Impact oynanır mı?