Neler Yeni

Öneri Genshin impact takım önerir misiniz? ?

pendragon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Karakterlerim bu şekilde takım önerilerine baktım fakat fazla karakterim yok. Youtubeden en iyi 4 yıldızlı karakterleri araştırdım ve Bennet Tartaglia Xianling Sucrose 4 lüsünü yükseltip kullanmayı düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz ?

EKLENTİ; Eklemeyi unutmuşum destansı olarakta bu yadigarlarım var. (lynette c3)

Ekler

• 1694260141375.png
    1694260141375.png
    532.4 KB · Hit: 33
  • 1694260285845.png
    1694260285845.png
    737.5 KB · Hit: 40
Karakterlerim bu şekilde takım önerilerine baktım fakat fazla karakterim yok. Youtubeden en iyi 4 yıldızlı karakterleri araştırdım ve Bennet Tartaglia Xianling Sucrose 4 lüsünü yükseltip kullanmayı düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz ?

EKLENTİ; Eklemeyi unutmuşum destansı olarakta bu yadigarlarım var. (lynette c3)
Tartaglia xingyan xingqui ve sucrose olabilir. Tartaglia ya rust ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sucrose ile toplarsın xingqui ve tartaglia takımda olduğu için ek element efekti alırsın xingqui ilgisi xiangling e+ulti ile açıp tartaglia ve xingqui ultisi ile temizlersin ama keşke tartaglia almasaydin f2pi çok kötü

Atk buff için sucrose veya xingqui yerine bennette kasabilirsin

EKLENTİ; Eklemeyi unutmuşum destansı olarakta bu yadigarlarım var.
Tartaglia xingyan xingqui ve sucrose olabilir. Tartaglia ya rust ver

Sucrose ile toplarsın xingqui ve tartaglia takımda olduğu için ek element efekti alırsın xingqui ilgisi xiangling e+ulti ile açıp tartaglia ve xingqui ultisi ile temizlersin ama keşke tartaglia almasaydin f2pi çok kötü

Atk buff için sucrose veya xingqui yerine bennette kasabilirsin
Hocam ben xingqui yerine bennet alırım sanırım sizce hangisi daha cok dmg atar ? Bennet çok op ve güçlü diyenler var 4 yıldızlıların en iyisi olduğunu düşünenler var

Hocam ben xingqui yerine bennet alırım sanırım sizce hangisi daha cok dmg atar ? Bennet çok op ve güçlü diyenler var 4 yıldızlıların en iyisi olduğunu düşünenler var
Hocam yeni başladığımdan fazla bir araştırma ve bilgim yoktu hep zhongli deniyorum çıkmadı diye tartaglia denedim oda tekte verdi

Son düzenleme:

Hocam yeni başladığımdan fazla bir araştırma ve bilgim yoktu hep zhongli deniyorum çıkmadı diye tartaglia denedim oda tekte verdi
Sucrose çıkarıp ikisini de al takıma

Tamamdır hocam teşekkürler peki item ne çıkmalıyım ? Enerji yüklemesi, element ustalığı , kritik veya atak hangisini seçmem gerekir
Hepsinin farklı karakterin adının yanına build yazıp arat mesela tartaglia build

Geri