Neler Yeni

George Floyd

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Oruç

Amerika'da polis tarafından acımasızca öldürülen George Floyd için adalet arayışında yardımı dokunulacağı düşünülen bu kampanyayı imzalamaya çağırıyorum herkesi.
Suçluların cezaları çekmesi , hükümete ve sisteme karşı tepkiyi ve en azından farkındalığı arttırması için uğraşıyoruz.

Teşekkürler!

Ekler

• images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    28.4 KB · Hit: 50
  • sketch1590851536679.png
    sketch1590851536679.png
    203.1 KB · Hit: 53

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,475
İsim
Sarp Yılmaz

Amerika'da polis tarafından acımasızca öldürülen George Floyd için adalet arayışında yardımı dokunulacağı düşünülen bu kampanyayı imzalamaya çağırıyorum herkesi.
Suçluların cezaları çekmesi , hükümete ve sisteme karşı tepkiyi ve en azından farkındalığı arttırması için uğraşıyoruz.

Teşekkürler!
Yani maalesef Amerika Amerika diye övenler bunuda görsün , hiç anlamamışımdır neden bir insana ten rengi farklı diye şiddet gösterirsin ki.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkesin ortasında çarmıha getirilmesi gereken birisi. Benim düşüncem yüksek ısıdaki metal bir aletin o adamın yüzüne vurulması ve adamın kafasını sol ayağıyla tutmuş devlet başkanı olsam sol ayağını kopartırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Oruç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani maalesef Amerika Amerika diye övenler bunuda görsün , hiç anlamamışımdır neden bir insana ten rengi farklı diye şiddet gösterirsin ki.
Amerika gelişmiş ama aslında hiç gelişmemiş. Sadece düşünce ve fikir özgürlüğü var. Buda güzel birsey. Birçok Amerikalı bilinçli iyi insanlar. Ayrıca ülkenin parası çok yapabilecekleri fazla ama sağlık sektörü, adalet sektörü ve bir çok şeyde sıkıntı var. Tam bir kapitalizm yurdu. Her ülkede dünyanın her yerinde böyle pislikler var. Türkiye de çok mesut bir ülke değil. Savaşımız budur, Sisteme karşı!

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,475
İsim
Sarp Yılmaz
Amerika gelişmiş ama aslında hiç gelişmemiş. Sadece düşünce ve fikir özgürlüğü var. Buda güzel birsey. Birçok Amerikalı bilinçli iyi insanlar. Ayrıca ülkenin parası çok yapabilecekleri fazla ama sağlık sektörü, adalet sektörü ve bir çok şeyde sıkıntı var. Tam bir kapitalizm yurdu. Her ülkede dünyanın her yerinde böyle pislikler var. Türkiye de çok mesut bir ülke değil. Savaşımız budur, Sisteme karşı!
Dostum ben Amerika çok kötü demedim, Amerika da birçok şey bulabilirsin fakat amerikada en çok sinir olduğum şey Irkçılıktır , bu kadar güçlü bir ülke bu kadar konuşulan bir ülkede böyle bir saçmalığın olması gerçekten insanı deli ediyor. yoksa Amerikanın ekonomisi de güçlü , hayat şartlarıda yüksektir fakat insanlık olmadıktan sonra ne fayda ki ? sen bir insanı sırft senle aynı ten rengine sahip değil diye yargılıyorsun tuh senin insanlığına :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve evet maalesef dünyanın her yerinde pislik insanlar var ki bu galiba değiştiremeyeceğimiz bir şey :(

Top Bottom