Neler Yeni

Gerçek arkadaşım yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
Arkadaşım var ama gerçek bir arkadaşım yok 1 2 yıl öncesine kadar kardeşim dediğim insanlar vardı ama şimdi hiç gerçek arkadaşlığına inandığım kimse yok. neden böyle oldu bilmiyorum anlamıyorum sorun bende mi diye düşünüyorum ama hiç bir sonuç çıkaramıyorum bilmiyorum neden böyle?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
normal gelip geçici bu tarz şeyler fazla bağlanma kafa yorma

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Her dostunun arkadaşının senle sonsuza kadar arkadaşlık dostluk kurmasını beklemek çok iyimser olur. Bazen böyle şeylerin olması gerekir ve buna bir şey yapamayız. Bazı olaylar bizi etkiler ve değişime zorlar. Öyle bir süreçte olman olası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her dostunun arkadaşının senle sonsuza kadar arkadaşlık dostluk kurmasını beklemek çok iyimser olur. Bazen böyle şeylerin olması gerekir ve buna bir şey yapamayız. Bazı olaylar bizi etkiler ve değişime zorlar. Öyle bir süreçte olman olası.
Ben arkadaş konularında fazla değer veren birisi olduğum için umursuyorum.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Ben arkadaş konularında fazla değer veren birisi olduğum için umursuyorum.
Senin onlara bi yanlışın olmadıysa hayatından çıkan insanlar icin kendinde hata araman saçma olur. #3 un de dediği gibi hayatımızda herkes sonsuza kadar kalmicak. Bunlar olağan seyler biz dahil herkesin hayatında oluyor..

jımalya

80+ Bronze
gercek arkadas cocukluktan kalma olur (bununda garantisi yok) onun disindakiler gelip gecici sonucta birbirine yabanci kan bagi vs olmayan yabanci insanlariz

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Dostum bende arkadaşlara fazla değer veren biriyim ve sadece psikolojik değil gerçekten sizin bağlandığınız gibi bağlanmıyorlar ama güzel bir çevre bulana kadar onlarla iyi takılmaya çalışın başka yol yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
gercek arkadas cocukluktan kalma olur (bununda garantisi yok) onun disindakiler gelip gecici sonucta birbirine yabanci kan bagi vs olmayan yabanci insanlariz
8 yıllık kardeşim vardı hala var ama yok yani ne onun bana inancı var ne benim ona önceden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bende arkadaşlara fazla değer veren biriyim ve sadece psikolojik değil gerçekten sizin bağlandığınız gibi bağlanmıyorlar ama güzel bir çevre bulana kadar onlarla iyi takılmaya çalışın başka yol yok.
Aynen öyle hocam yapacak bir şey yok.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşım var ama gerçek bir arkadaşım yok 1 2 yıl öncesine kadar kardeşim dediğim insanlar vardı ama şimdi hiç gerçek arkadaşlığına inandığım kimse yok. neden böyle oldu bilmiyorum anlamıyorum sorun bende mi diye düşünüyorum ama hiç bir sonuç çıkaramıyorum bilmiyorum neden böyle?
her arkadaşlık çıkar üstüne kurulur benim de yok :(

lanwi

80+
Gercek arkadaslar genelde ilk okuldan beri hayatında oluyor, 14 yıllık arkadaslıklarım var. Hepsi de ilk okuldan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
her arkadaşlık çıkar üstüne kurulur benim de yok :(
Hocam ona bakılırsa her ilişki çıkar üstüne kurulur ama kardeşim dediğin birisi ile öyle olmuyor. Arkadaşlık çıkar ilişkisi tabi ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,845
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom