Neler Yeni

Yardım Gerçekten çok yoruldum. İş önerisine ihtiyacım var

milenix

80+ Gold
Yapan tanıdıklarım var. Lakin herkesin kendi fiyatı, kendi kodu. Sen yazarsın 5k, başkası yazar 20k. Anladın mı?

10 yıldır bu işte olman bu işi iyi yaptığın anlamına veya çok iyi bilgi sahibi olduğun anlamına gelmediğini biliyorsundur diye düşünüyorum.
şaka mısın olum 25+ yazılım dili biliyorum her birinde üst düzeye kadar geliştirdim kendimi ve her işin piyasası var 5kya yapılan bir işe kimse 20k vermez (her ne kadar etmesi gereken 20k olsada) koysun 20kya ilan 2yıl sonra belki bulur

ByArrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Durmuş
Dostlar selamlar öncelikle ;
Hayatımın bir çok evresinde çalıştım işe gittim ettim aklınıza gelecek bir çok iş yaptım .Yaşım 21, inşaat teknikerligi okuyorum. Hayırlısıyla mühendisliğe tamamlamak istiyorum.

aktif olarak haftada iki günlük bir işte çalışıyorum. Tabiri caizse hamallık yapıyorum.Sınavlarım car işe gitmekten bundan fırsat bulamıyorum.
Aileme yük olmamak adına para asla almam.

Sizlerden bu konuda desteğe ,rehberliğinize ihtiyacım var. Fakat gerçek bir yardım istiyorum.

Çalıştım didindim masaüstü pc ve bir adet macbook aldım .
Bu iki cihazla para kazanabileceğim bir yol var mı ?
Nebileyin evimde oturup iki günde çizim, sosyal medya adminligi grafikerlik vs vs her türlü düşünceye açığım.

Teşekkür ederim okuyan okumayan dostlarıma.
YouTube kanalları için editörlük yapabilirsin. Video renklendirme yapabilirsin. Türkçen iyiyse kitap, makale vb. yazılar için editörlük yapabilirsin. Yazılar için çevirmenlik yapabilirsin. Photoshop yapabilirsin. YouTube kanalı açabilirsin. Dizi ve Film editleri yapabilirsin. İleri dönük olsun istersen yazılım öğrenebilirsin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
şaka mısın olum 25+ yazılım dili biliyorum her birinde üst düzeye kadar geliştirdim kendimi ve her işin piyasası var 5kya yapılan bir işe kimse 20k vermez (her ne kadar etmesi gereken 20k olsada) koysun 20kya ilan 2yıl sonra belki bulur
Olum? Üslubunu bil de konuş karşında sokak arkadaşın yok.
Simit mi satıyorsun neyin piyasası bu. Bu devirde 5K'ya iş yapan varsa yapsın beleşe daha iyi.
Bu ilan-talep meselesi değil. Öyle kazanmayı düşünüyorsaniz düşünmeyin bile.
Talep olur ve yapar verirsin, ücretini de kendin belirlersin. Bu da çevrene bakar. Hiç çevresi olmayan biri, ilan vererek yılda bir iş anca alır.

milenix

80+ Gold
Olum? Üslubunu bil de konuş karşında sokak arkadaşın yok.
Simit mi satıyorsun neyin piyasası bu. Bu devirde 5K'ya iş yapan varsa yapsın beleşe daha iyi.
Bu ilan-talep meselesi değil. Öyle kazanmayı düşünüyorsaniz düşünmeyin bile.
Talep olur ve yapar verirsin, ücretini de kendin belirlersin. Bu da çevrene bakar. Hiç çevresi olmayan biri, ilan vererek yılda bir iş anca alır.
1- ağız alışkanlığı ne çok seviyonuz basit kelimeleri abartmayı
2- biri 5 liraya simit satacak diğeri 20 liraya sen hangisini tercih ederdin 5kya yapılan işe kimse 20k vermez

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Mustafa Ödemiş
yapay zekanın daha kolay sınıflandırma yapabilmesi için veriyi etiketliyorsun. mesela sana yolu gösteriyor, otobüsün yerini işaretliyorsun felan. Biraz araştır onlarca firma var bu işi yapan. Ayda 500-1000 dolar arası kazanan arkadaşlarım mevcut bu işi yaparak.

Hocam bahsettiğiniz şeyi inceledim. Veri etiketleme vs. Anlayamadığım kısım şu ; veri etiketleme işini sadece Make sense programıyla mı yapıcam ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
2- biri 5 liraya simit satacak diğeri 20 liraya sen hangisini tercih ederdin 5kya yapılan işe kimse 20k vermez
Anlamak istemediğin bunun bir piyasası yok. 10K'ya e-ticaret sitesi yapan da var, 200K'ya yapanda var.
Sence bunların arasında herhangi bir hizmet farkı yok mu?
10 yıldır bu işteyim diyorsun kurduğun cümlelere ve mantığına dön de bir bak.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. Müşteri önceki işlerine bakar, daha önce ucuza basit işler yaptıysan 20k değil 5k verir. Sen bir noktada kendi kaliteni artırıp kendi değerini kendin belirlersen o birdaha kolay kolay düşmez.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Dostlar selamlar öncelikle ;
Hayatımın bir çok evresinde çalıştım işe gittim ettim aklınıza gelecek bir çok iş yaptım .Yaşım 21, inşaat teknikerligi okuyorum. Hayırlısıyla mühendisliğe tamamlamak istiyorum.

aktif olarak haftada iki günlük bir işte çalışıyorum. Tabiri caizse hamallık yapıyorum.Sınavlarım car işe gitmekten bundan fırsat bulamıyorum.
Aileme yük olmamak adına para asla almam.

Sizlerden bu konuda desteğe ,rehberliğinize ihtiyacım var. Fakat gerçek bir yardım istiyorum.

Çalıştım didindim masaüstü pc ve bir adet macbook aldım .
Bu iki cihazla para kazanabileceğim bir yol var mı ?
Nebileyin evimde oturup iki günde çizim, sosyal medya adminligi grafikerlik vs vs her türlü düşünceye açığım.

Teşekkür ederim okuyan okumayan dostlarıma.
Forumda admin olabilirsin. Para vermiyoruz tabi. Bilgisayarlarını satabilirsin. Ucuza alırız, çünkü ellenmiş. Oyun videoları çekip yayınlayabilirsin. Kim izler bilmiyorum.
Nasıl evde oturuken para kazanabileceğimizi bilsek, kendimiz yaparız o işi.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Forumda admin olabilirsin. Para vermiyoruz tabi. Bilgisayarlarını satabilirsin. Ucuza alırız, çünkü ellenmiş. Oyun videoları çekip yayınlayabilirsin. Kim izler bilmiyorum.
Nasıl evde oturuken para kazanabileceğimizi bilsek, kendimiz yaparız o işi.
Yanlış yönlendirmeyin lütfen arkadaşı. Yazılım, tasarım vb. alanlarda evden çalışarak para kazanılabiliyor.

milenix

80+ Gold
Anlamak istemediğin bunun bir piyasası yok. 10K'ya e-ticaret sitesi yapan da var, 200K'ya yapanda var.
Sence bunların arasında herhangi bir hizmet farkı yok mu?
10 yıldır bu işteyim diyorsun kurduğun cümlelere ve mantığına dön de bir bak.
talep meselesi ekonomik krizden en fazla etkilenen meslek bizim meslek ben tabikide daha üstlere yapıyorum ama fazla çıkamassın müşteride kendi cebine bakar şu durumda düzgün kazanç için en mantıklısı bir şirkette çalışmak olur
birde konuyu açan arkadaşın durumuna baktığımız dediğiniz meblağlar olsa dahi çıkması için min 2-3 sene emek harcaması lazım yeni başlayan biri bırak 5kyı 1kya bile müşteri bulamaz sabit bir işe girmek istese yine 2-3 sene bu işte ustalaşması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. Müşteri önceki işlerine bakar, daha önce ucuza basit işler yaptıysan 20k değil 5k verir. Sen bir noktada kendi kaliteni artırıp kendi değerini kendin belirlersen o birdaha kolay kolay düşmez.
şu son 5 yıldır Türkiye'de freelance piyasası çok karışık saçma sapan hale döndü öyle sandığınız gibi kazandırmıyor

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Yanlış yönlendirmeyin lütfen arkadaşı. Yazılım, tasarım vb. alanlarda evden çalışarak para kazanılabiliyor.
Sende yap. Senin paraya ihtiyacın yok mu? Öyle her isteyen yapabiliyor olsaydı, herkes zaten yazılım uzmanı olurdu. Sallamak en kolay iş.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Fatih
Müzik kulağın varsa rap müzik altyapısı yapıp Instagram üzerinden satmayı deneyebilirsin. Zamanında biraz kazandım oradan.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
talep meselesi ekonomik krizden en fazla etkilenen meslek bizim meslek ben tabikide daha üstlere yapıyorum ama fazla çıkamassın müşteride kendi cebine bakar şu durumda düzgün kazanç için en mantıklısı bir şirkette çalışmak olur
birde konuyu açan arkadaşın durumuna baktığımız dediğiniz meblağlar olsa dahi çıkması için min 2-3 sene emek harcaması lazım yeni başlayan biri bırak 5kyı 1kya bile müşteri bulamaz sabit bir işe girmek istese yine 2-3 sene bu işte ustalaşması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu son 5 yıldır Türkiye'de freelance piyasası çok karışık saçma sapan hale döndü öyle sandığınız gibi kazandırmıyor
Ben sana anlattıkça sen aynı yerde sürekli sekip duruyorsun. Aynı mantığınla aynı cümlelerinde kendinle çelişmeye devam ediyorsun.
Daha fazla sana laf anlatmaya çalışmayacağım, anlayan anladı zaten dediklerimden. İyi forumlar

Top Bottom