Neler Yeni

Yardım Gerçekten çok yoruldum. İş önerisine ihtiyacım var

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
Selamlar dostum mevcut öneriler sana kısa zamanda pek para kazandırmayacak gibi duruyor. Temiz anlatıma ve bilgiye sahip bir WordPress kursu alıp freelancer olarak çalışabilirsin. Bionluk Upwork gibi sitelerde bu iş için güzel bir pazar mevcut bol şans dilerim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
yazılıma başlamanı önermem hele yazılımın a'sını bilmiyen bunların lafıyla hiç girme ayriyeten öyle yüksek bir maaşta kazanılmıyor Türkiye'de utanmasalar asgari ücret verecekler
Yanlış yönlendirme milleti. Yazılımdan, müşterin olduğu sürece çok para kazanırsın.
Basit bir web sitesi tasarlayıp kodlamaya şu an en az 10K para istiyorlar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
bul müşteriyi yapayım 5k sını sana vereceğim
Sağ ol ben yaparım, paramı da kendim alırım.
Bu işler çevreye bakar. Eğer çevren varsa kazanırsın. Senin çevren yok iş yapamıyorsun diye arkadaşa gereksiz öneriler verme.
Belki çevresi var? Üye hakkında tam bilgi sahibi olmadan kendi hayatını baz alarak öneriler veremezsin.

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet
yabancıların ödevlerini falan yapınca para veriyolardı öyle bişey olabilir dropshipping yapabilirsin risk almak istiyorsan

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
ben hayal satmam. Adamın web sitesi kodlayacak kadar yazılım öğrenmesi bir sene. Sor bakalım 1 senelik birikimi var mı? Ramazan topu gibi sallamanın alemi yok. Basit web sitesini 10kya yapıyorlarmış oldu canım.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Çağatay
Dostlar selamlar öncelikle ;
Hayatımın bir çok evresinde çalıştım işe gittim ettim aklınıza gelecek bir çok iş yaptım .Yaşım 21, inşaat teknikerligi okuyorum. Hayırlısıyla mühendisliğe tamamlamak istiyorum.

aktif olarak haftada iki günlük bir işte çalışıyorum. Tabiri caizse hamallık yapıyorum.Sınavlarım car işe gitmekten bundan fırsat bulamıyorum.
Aileme yük olmamak adına para asla almam.

Sizlerden bu konuda desteğe ,rehberliğinize ihtiyacım var. Fakat gerçek bir yardım istiyorum.

Çalıştım didindim masaüstü pc ve bir adet macbook aldım .
Bu iki cihazla para kazanabileceğim bir yol var mı ?
Nebileyin evimde oturup iki günde çizim, sosyal medya adminligi grafikerlik vs vs her türlü düşünceye açığım.

Teşekkür ederim okuyan okumayan dostlarıma.
Ben finansal planlama uzmanıyım özel bir şirkette haftaiçi ek iş yapamıyorum ama hafta sonu autodesk 3ds max ile oyunlara grafikler yapıyorum, yazılım bilgim ile script yazıyorum kişiye özel. Yurt dışından müşterilerim oluyor ve özel tasarım şeyler için 30 ile 200 euro arası ücret ile iş yapıyorum. Böyle bilginiz var ise yapabilirsiniz. (FiveM ağırlıklı çalışıyorum). Ayrıca Fifa23 te coin kasıp yabancılara satıyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
ben hayal satmam. Adamın web sitesi kodlayacak kadar yazılım öğrenmesi bir sene. Sor bakalım 1 senelik birikimi var mı? Ramazan topu gibi sallamanın alemi yok. Basit web sitesini 10kya yapıyorlarmış oldu canım.
Senin öğrenmen 1 sene, benim öğrenmem 3 ay.
Her zamanki gibi kendi yeteneklerini ve hayatını baz alarak konuşuyorsun.
Öyle bir yorum yapıyorsun ki, sanırsın yazılım öğretmenliğinde master yapmışsın.

Ben yarın bir web sitesi yap ve sat diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. Arkadaş iş önerisi istiyor ve sen yazılımda para yok diyorsun. Belki merek eder, öğrenir ve hayatını bunun üzerinden devam ettirir. O yüzden bilip bilmeden atıp tutma dostum.

Yıllar boyu kullanılacak bir web sitesinin kaç para olmasını bekliyorsun? 2K'ya web sitesi mi yapılır, asgari zaten 8.5k. Neyin kafasındasın?

milenix

80+ Gold
Yanlış yönlendirme milleti. Yazılımdan, müşterin olduğu sürece çok para kazanırsın.
Basit bir web sitesi tasarlayıp kodlamaya şu an en az 10K para istiyorlar.
bul o 10k verecek müşteriyi işi ben yaparım parası senin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin öğrenmen 1 sene, benim öğrenmem 3 ay.
Her zamanki gibi kendi yeteneklerini ve hayatını baz alarak konuşuyorsun.
Öyle bir yorum yapıyorsun ki, sanırsın yazılım öğretmenliğinde master yapmışsın.

Ben yarın bir web sitesi yap ve sat diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. Arkadaş iş önerisi istiyor ve sen yazılımda para yok diyorsun. Belki merek eder, öğrenir ve hayatını bunun üzerinden devam ettirir. O yüzden bilip bilmeden atıp tutma dostum.

Yıllar boyu kullanılacak bir web sitesinin kaç para olmasını bekliyorsun? 2K'ya web sitesi mi yapılır, asgari zaten 8.5k. Neyin kafasındasın?
10 yıldır bu işteyim ve yok öyle sandığın bir dünya

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
bul o 10k verecek müşteriyi işi ben yaparım parası senin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıldır bu işteyim ve yok öyle sandığın bir dünya
Yapan tanıdıklarım var. Lakin herkesin kendi fiyatı, kendi kodu. Sen yazarsın 5k, başkası yazar 20k. Anladın mı?

10 yıldır bu işte olman bu işi iyi yaptığın anlamına veya çok iyi bilgi sahibi olduğun anlamına gelmediğini biliyorsundur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,429
Üyeler
160,092
Son üye
umutkoksal1
Top Bottom