SorryImSoBussy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,986
- İsim
- HBE
7k ne harçlık mı veriyorsunuz **ASGARİ MAAŞ** OLMUŞ 5K, 7K KAZNSAM NE KAZANMASAM NE OKUMAM DAHA IYI. BURADA ANCA ÖMÜR ÇÜRÜTÜRÜZ BAŞKA HİÇ BİR ŞEYE YARAMAZ BÖYLE AÇ GÖZLÜ İŞ VERENLER OLDUKTAN SONRA...
Evet arkadaşlar. Ne yapabildiğini, yapabileceğini dahi bilmediğimiz insanlara gidip 15-20 k maaş verilsin. Sizin istediğiniz tam olarak bu. Ben ücretlerin yüksek olduğunu savunmuyorum fakat gelen 100 kişiden sadece 1 i bu parayı hakediyor. Siz ne kadar iyiyim derseniz diyin. Ortaya bir şey koymadıkça hiçbirşey alamazsınız. Yurtdışına çıkın, 3.500 euro ile orada krallar(!) gibi yaşayın.7k maaş çok düşük bir maaş okuma yazma bilmeyen adam 5.5k maaş alıyor birkaç sene öncesinin standartları onlar.
Halen küçük ofis firmaları üzerinden konuşuyorsunuz. Büyüyün, büyütün şu hedeflerinizi. Hedefiniz bir yazılımcı olmak olmasın. Hedefiniz Koç Holding'te, ASELSAN'da, İGA'da, Turkish Teknik'te yazılımcı olmak veya en kötü asistan olarakta olsa bir üniversitede eğitimci olmak olsun.
YouTube videoları ile, Udemy dersleri ile yazılımcı olup, gelip 15-20k beklerseniz, kusura bakmayın ama hem daha çok kuru ekmeği suya banıp yersiniz hem de doğru söyleyenlere gülücük emojisi atarsınız. Elinizdeki tecrübe dayanağı olmayan kıytırık internet sertifikaları ya da sağdan soldan özel bir üniversiteden alınmış bir diplomaya bu işler zor.
Çalışana bu ülkede hakkını verenler var. Devlet demiyorum yanlış anlamayın. Çoğunluğu özel sektörde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağır konuştuğum için kusura bakmayın. Ben ne olduğumu biliyorum. Karşıma gelenleri görüyorum. Bu işin kurdu dediğimiz insanları dinledim, dinlemeye devam ediyorum. Sizler neden olmayasınız? Ne gördünüz de ne yaşadınız da böyle düşünüyorsunuz?