Neler Yeni

gerek kalmadı

Merve

80+ Bronze
Arkadaşlar Evde odada resmen ayıptır sölemesii koltuğa yapıştım sırılsıklam oluorum artık dayanamadım internettetn küçük ama iyi soğutan bir vantilatör arıyorum ben karasız olduğum için bilgili birileri güzellerinden bi tanesini atabilirmi bana bende bakaayım

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bende kiwi markasının bir ürünü var, gayet iyi.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
20 tllik herhangi bir vantilatörü rica et çalıştırsınlar mağazada çok sesli değilse al vantilatörün ne özelliği olabilir :D

Merve

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 tllik herhangi bir vantilatörü rica et çalıştırsınlar mağazada çok sesli değilse al vantilatörün ne özelliği olabilir :D
:D valla ucuz olsun performanslı olsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ama fiyatı bayağı artmış, 60 TL'ye almıştım ben.
Bu biraz büyük ya

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Arkadaşlar Evde odada resmen ayıptır sölemesii koltuğa yapıştım sırılsıklam oluorum artık dayanamadım internettetn küçük ama iyi soğutan bir vantilatör arıyorum ben karasız olduğum için bilgili birileri güzellerinden bi tanesini atabilirmi bana bende bakaayım
PC de isen masa üstü ufak fanlardan al tak ,kasana USB ile , bu derece güçlü olanlar benim fokusumu bozuyor.

Merve

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC de isem masa üstü ufak fanlardan al tak kasana bu derece güçlü olanlar benim fokusumu bozuyor
Aynen çok fazla hava vermesine gerek yok ferahlayalım derken üşütmeyelim :D böle orta soğuk hava versin yeter

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Top Bottom