Cevap vermeyecek misin?Sen de bana yardım et, The Nun iyi mi zaman kaybı mı?
Cevap vermeyecek misin?Sen de bana yardım et, The Nun iyi mi zaman kaybı mı?
korku komedisi dizisi var Santa Clarita Diet, onu öneririm sana. 3 sezonluk bir dizi kendisini 48 saat (2 gün) dolmadan bitirmiştim gerçekten saran bir dizi korkunç değil korku komedisi ama çok başarılı oyuncuları da tanıdık yüzler bir bakmanı öneririm çevremdeki herkese öneriyorum bu diziyi gerçekten güzel dizi kendisiValla şu pandemi döneminde su gibi gidiyor filmler gerçekten
Görmedim hocam,kusura bakmayın.Cevap vermeyecek misin?
Hocam Shutter İsland'ı (Zindan Adası) izledim.Cevap vermeyecek misin?
Korku seansı 1ve2yi izledim tuvalete gidememdimArkadaşlar aklınızda önerebileceğiniz,şöyle gerim gerim geren bir film varsa öneride bulunur musunuz?
Çok korku filmi izledim,fakat en beğendiğim filmler şunlardı;
Yabancı FİLMLER
-The Conjuring (Korku Seansı) serisi.
-The Nun(Rahibe).
-Anabelle serisi.
-Lanetli Çocuk serisi.
-Saw(Testere) serisi.
-The Ring(Halka) serisi.
-IT(O) serisi.
Yerli FİLMLER
-Dabbe serisi.
-Siccin serisi.
gibi filmler.
Bu filmler dışında önerebileceğiniz(Yabancı olursa daha iyi olur) film varsa beklemedeyim.
Teşekkürler.
Rica ederim, ne demek. Aynen öyle, etkisinden çıkamadım yarım saat Sonu da Inception tarzındaydı, hoşuma gitti.Hocam Shutter İsland'ı (Zindan Adası) izledim.
Çok farklı bir aurası ve hikayesi vardı.
Tekrardan herkese çok teşekkür ederim.
Kanka halen q6600 mı kullanıyorsunuzArkadaşlar aklınızda önerebileceğiniz,şöyle gerim gerim geren bir film varsa öneride bulunur musunuz?
Çok korku filmi izledim,fakat en beğendiğim filmler şunlardı;
Yabancı FİLMLER
-The Conjuring (Korku Seansı) serisi.
-The Nun(Rahibe).
-Anabelle serisi.
-Lanetli Çocuk serisi.
-Saw(Testere) serisi.
-The Ring(Halka) serisi.
-IT(O) serisi.
Yerli FİLMLER
-Dabbe serisi.
-Siccin serisi.
gibi filmler.
Bu filmler dışında önerebileceğiniz(Yabancı olursa daha iyi olur) film varsa beklemedeyim.
Teşekkürler.
adam zaten yiyeceğini davranışlarından belli ediyorBu olmadı hocam, çok daha kaliteli korku filmleri var. Ben de severim It'i ama gerim gerim germiyor.
Hayır,r5 2600 kullanıyorum.O eski işlemcimKanka halen q6600 mı kullanıyorsunuz
Olm izleyebilecek her şeyi izlemişsin zaten biz bir şey öneremicez affet yaniOnuda izledim valla hocam.Ekledim de zaten.
O.c yapmış mıydınHayır,r5 2600 kullanıyorum.O eski işlemcim