ben biraz önce kullandım bende vardıBende gözükmüyor da kampanya bitti mi yoksa devam ediyor mu?
Değişiyor hep ama çoğunlukla hep geliyor.Bana ardarda 5 kere falan geldi şimdi gelmiyor.
Kampanya ile karlarını azaltıyorlar ve kampanya ile daha fazla satış yapıyorlar böylelikle daha fazla kar yapmış oluyorlar.Sınır yok mu? Bu adamlar neden yapıyor ki bunu sürekli? Sabah 8 akşam 6 arası getirme ucreti de almıyorlar.
Bölgelere özel değil hesaplara özel herkese farklı işte şansına gelir şansına gelmez.Her zaman aynı gelmiyor.Bölgelere özel sınırlı sayıda geliyor sanırsam. Birkaç ay önce her gün gelirken artık sadece arada sabahları oluyor, bazen hiç olmuyor bende.
Getirme ücreti var 5 TL ortalama yani 10 tl ödüyorsun bundan da kazançları oluyor kampanyadan herkes birden fazla yararlanıyor başka hesaplarla ve çok kişi faydalanıyor böylelikle daha iyi kazanç sağlıyorlar.30'a 35 TL indirim olunca -5 lira oluyor. Yani hem malzeme alıyoz hem de getir bize borçlu oluyor iyi iş
Ama aynı hesapta farklı adreslerde farklı kampanyalar geliyor?Bölgelere özel değil hesaplara özel herkese farklı işte şansına gelir şansına gelmez.Her zaman aynı gelmiyor.
Ben hep sabah 8 akşam 6 arası alıyorum o zaman getirme ücreti de almıyorlar.Getirme ücreti var 5 TL ortalama yani 10 TL ödüyorsun bundan da kazançları oluyor kampanyadan herkes birden fazla yararlanıyor başka hesaplarla ve çok kişi faydalanıyor böylelikle daha iyi kazanç sağlıyorlar.
Hesaba göre değişiyorAma aynı hesapta farklı adreslerde farklı kampanyalar geliyor?