Neler Yeni

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Çağdaş Akçay
Getir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki sayfada belirtmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Getir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki saydaday

Rica ederim.
teşekkürler görmemiştim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Getirparayı n.11 ya da getiralışveriş'de kullanmayı bulamadım Furylevel Z1 alacaktım
N11de ödeme kısmına geldiğinizde aynı numara ise getirpara kullan tarzı bi seçenek çıkıyor tel no yazıp bağdaştırıp sonrasında ödeme ekranında getir paranızı harcayabiliyorsunuz.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Mertcan Uysal
N11de ödeme kısmına geldiğinizde aynı numara ise getirpara kullan tarzı bi seçenek çıkıyor tel no yazıp bağdaştırıp sonrasında ödeme ekranında getir paranızı harcayabiliyorsunuz.
FuryLevel Z1 1300TL'den 1565TL'ye zamlanmış vazgeçtim almaktan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem
Toplanın detay paylaşıyorum ana konuya eklensin;
Akşam 9 gibi arasanız kuryeyle hesap kartı göndermek yerine müsteri hizmetleriyle canlı destekle görüşüp sadece hesap actırabilirsiniz.

Nfc okutamadıysanız canlı destekten sonra gelen mesajdaki ibana 3-5 tl atın. Eger direk hesap acıldıysa yada kart istediyseniz getirfinansa para atmayın. Uygulamadaki hesabınıza 3-5 atın. Sonra o parayı kuruşu kuruşuna hepsipay yada tosla banka kartı/ kredi kartı yukleme adımından baska yere aktarın. 2 dk icerisinde sanal hesap kartına 350tl puan yuklenecek. Fiziksel kart alanlar acıp kullanmasın. Ana ekranda hesaabın sag altında 3 noktaya tıklayıp tanımlı hesabı ac gbii bi yazı var ordan sanal kartınızı görebilirsiniz.

Alısveriisi yaptıktan sonra sanal kart ve hesabı kapatın. Musteri hizmetlerini arayıp kvkk bilgilerinizi de sildirin

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Ömer Murat KARACA
Toplanın detay paylaşıyorum ana konuya eklensin;
Akşam 9 gibi arasanız kuryeyle hesap kartı göndermek yerine müsteri hizmetleriyle canlı destekle görüşüp sadece hesap actırabilirsiniz.

Nfc okutamadıysanız canlı destekten sonra gelen mesajdaki ibana 3-5 tl atın. Eger direk hesap acıldıysa yada kart istediyseniz getirfinansa para atmayın. Uygulamadaki hesabınıza 3-5 atın. Sonra o parayı kuruşu kuruşuna hepsipay yada tosla banka kartı/ kredi kartı yukleme adımından baska yere aktarın. 2 dk icerisinde sanal hesap kartına 350tl puan yuklenecek. Fiziksel kart alanlar acıp kullanmasın. Ana ekranda hesaabın sag altında 3 noktaya tıklayıp tanımlı hesabı ac gbii bi yazı var ordan sanal kartınızı görebilirsiniz.

Alısveriisi yaptıktan sonra sanal kart ve hesabı kapatın. Musteri hizmetlerini arayıp kvkk bilgilerinizi de sildirin
Müşteri hizmetleri kimliği yüzünün yanına tut deyip fotomuzu çekiyor🤣 hesabı kapatsak ne kapatmasak ne. Zaten Mernis sağolsun her şeyimiz ortalık malı, bir de arayıp sildirmekle uğraşmaya gerek yok bence.

Bu arada N11'den bi sata ssd aldım 240gb 199TL'ye geldi teşekkür ederim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Müşteri hizmetleri kimliği yüzünün yanına tut deyip fotomuzu çekiyor🤣 hesabı kapatsak ne kapatmasak ne. Zaten Mernis sağolsun her şeyimiz ortalık malı, bir de arayıp sildirmekle uğraşmaya gerek yok bence.

Bu arada N11'den bi sata ssd aldım 240gb 199TL'ye geldi teşekkür ederim
Rica ederim afiyet :D

teysir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Teysir kanat
Oldu çok teşekkürler

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
:D
Alıntıyı görüntüle
Hesap açtım getir para 0 diyor. Hesaba para mı atmam lazim?

Bünyamina

80+ Platinum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası