teşekkürler görmemiştimGetir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki sayfada belirtmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Getir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki saydaday
Rica ederim.
teşekkürler görmemiştimGetir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki sayfada belirtmiştim.
Getir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki saydaday
Rica ederim.
N11de ödeme kısmına geldiğinizde aynı numara ise getirpara kullan tarzı bi seçenek çıkıyor tel no yazıp bağdaştırıp sonrasında ödeme ekranında getir paranızı harcayabiliyorsunuz.Getirparayı n.11 ya da getiralışveriş'de kullanmayı bulamadım Furylevel Z1 alacaktım
FuryLevel Z1 1300TL'den 1565TL'ye zamlanmış vazgeçtim almaktan.N11de ödeme kısmına geldiğinizde aynı numara ise getirpara kullan tarzı bi seçenek çıkıyor tel no yazıp bağdaştırıp sonrasında ödeme ekranında getir paranızı harcayabiliyorsunuz.
Müşteri hizmetleri kimliği yüzünün yanına tut deyip fotomuzu çekiyor hesabı kapatsak ne kapatmasak ne. Zaten Mernis sağolsun her şeyimiz ortalık malı, bir de arayıp sildirmekle uğraşmaya gerek yok bence.Toplanın detay paylaşıyorum ana konuya eklensin;
Akşam 9 gibi arasanız kuryeyle hesap kartı göndermek yerine müsteri hizmetleriyle canlı destekle görüşüp sadece hesap actırabilirsiniz.
Nfc okutamadıysanız canlı destekten sonra gelen mesajdaki ibana 3-5 tl atın. Eger direk hesap acıldıysa yada kart istediyseniz getirfinansa para atmayın. Uygulamadaki hesabınıza 3-5 atın. Sonra o parayı kuruşu kuruşuna hepsipay yada tosla banka kartı/ kredi kartı yukleme adımından baska yere aktarın. 2 dk icerisinde sanal hesap kartına 350tl puan yuklenecek. Fiziksel kart alanlar acıp kullanmasın. Ana ekranda hesaabın sag altında 3 noktaya tıklayıp tanımlı hesabı ac gbii bi yazı var ordan sanal kartınızı görebilirsiniz.
Alısveriisi yaptıktan sonra sanal kart ve hesabı kapatın. Musteri hizmetlerini arayıp kvkk bilgilerinizi de sildirin
Rica ederim afiyetMüşteri hizmetleri kimliği yüzünün yanına tut deyip fotomuzu çekiyor hesabı kapatsak ne kapatmasak ne. Zaten Mernis sağolsun her şeyimiz ortalık malı, bir de arayıp sildirmekle uğraşmaya gerek yok bence.
Bu arada N11'den bi sata ssd aldım 240gb 199TL'ye geldi teşekkür ederim
Karttan yüklediniz değil mi?Bütün adımları uyguladım getirfinans oluşturduğum karttan hepsipay hesabıma para aktardım fakat 350 TL gelmedi ne getir ödeme aşamasında ne de n11 ödeme aşamasında
İbana atmadınızKarttan yüklediniz değil mi?
Hesap açtım getir para 0 diyor. Hesaba para mı atmam lazim?Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Evet para atıp harcama yapman lazım. Hepsiburadaya bakiye yüklemek en kolayı ve maliyeti az.Hesap açtım getir para 0 diyor. Hesaba para mı atmam lazim?
Parayı nasıl atiyoz onu çözemedim jdjskskd. Para yükle gibi bir şey yok.Evet para atıp harcama yapman lazım. Hepsiburadaya bakiye yüklemek en kolayı ve maliyeti az.
havale yap.Parayı nasıl atiyoz onu çözemedim jdjskskd. Para yükle gibi bir şey yok.