Getir-getiryemek veya n11de sepete bir şey ekleyin ödeme adımına geçin herhangi bir kart kayıtlı ise ödeme adımında getirpara kullan seçeneği gözükcek.hocam kayıt oldum 5 tl attım şimdi ne yapmalıyım?
knk paranın hepsini tek seferde harcamak zorundamıyız?Getir-getiryemek veya n11de sepete bir şey ekleyin ödeme adımına geçin herhangi bir kart kayıtlı ise ödeme adımında getirpara kullan seçeneği gözükcek.
Evet yararlanabiliyorsunuz ve hesap kartı.Artık müşteri hizmetlerine bağlanmıyor. Direk kart gönderiyor. Android ve iphone da denedim. Kart gelse bile kampanyadan yine yarsrlanılabiliyor mu? Gelen kart hesap kartı mı? Kkartı mı?
Hızlı cevabın icin sagol hocamEvet yararlanabiliyorsunuz ve hesap kartı.
Getir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki sayfada belirtmiştim.bende sadece getir de gözüküyor getir büyük ve digerlerinde harcayaıyorum neden acaba
Getir büyükte kaldırılmış kampanyanın ilk gününden sonra, önceki saydadaybende sadece getir de gözüküyor getir büyük ve digerlerinde harcayaıyorum neden acaba
Rica ederim.Hızlı cevabın icin sagol hocam
Getirparayı n.11 ya da getiralışveriş'de kullanmayı bulamadım Furylevel Z1 alacaktımGetir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle