celilemrednsmnt
80+
Dahası
hocam getirden hepsipay e atman gerek@freygasm hepsipaydeki bakiyeden iban ile getirfinansa 5 TL gönderdim. Şu an 350 getirparanın yatması gerekmiyor mu? 1-2 saat geçti ama olmadı.
Kart ekleyingetirpara kullanımı sağlayamıyorum bende çıkmıyor fakat hesabıma tanımlandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende çıkmıyor
Lütfen düzgün okuyun konuda dediklerimi.@freygasm hepsipaydeki bakiyeden iban ile getirfinansa 5 TL gönderdim. Şu an 350 getirparanın yatması gerekmiyor mu? 1-2 saat geçti ama olmadı.
Dediğiniz gibi yaptım ama dediğiniz gibi olmadı.hocam getirden hepsipay e atman gerek
Hocam ben yaptım oldu? yemeğimi de söyledim.Dediğiniz gibi yaptım ama dediğiniz gibi olmadı.
Teşekkürler hocam sizin sayeniz de aylar sonra burger menüsü patlattım. Gelince gömeceğim, teşekkürler tekrardan.Kart ekleyin
Lütfen düzgün okuyun konuda dediklerimi.
Afiyet olsun, rica ederim )Hocam ben yaptım oldu? yemeğimi de söyledim.
Teşekkürler hocam sizin sayeniz de aylar sonra burger menüsü patlattım. Gelince gömeceğim, teşekkürler tekrardan.
nasıl yapabiliriz hocam? Hepsiburada amazon gibi yerlerde de kullanabilir miyiz?Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Sanal hesap kartıyla mı hepsipaya ödeme yapılacak yoksa kredi kartına mı başşvurmalıyız?Anlatım biraz karışık olmuş ama hallettim. Getirfinans ile hesap açtıktan sonra başka bir banka hesabınızdan getirfinans hesabınıza para aktarmanız lazım. Sonra getirfinans üzerinden sanal kart açarak sanal kart bilgileri ile bakiyenizi hepsipay'e aktarınca işlem tamamlanıyor.
sadece para harcaman lazım atıyorum amazondan 10 liralık bir şey alsan dahi geçerli olurKendi hepsipay hesabımı hatırlamıyorum. Parayı başka nere gönderebilirim. Hepsipay zorunlu mu kampanyada