🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

Hepsipay'e sanal kart kullanarak para yukledim fakat bakiye gelmedi beklemem mi gerekiyor?
Bakiye gelmicek, getir veya n11 ödeme adımında getirpara kullan seçeneği çıkcak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Yav yüzümü algılamıyor ne alaka

• Hahaha
Reaksiyonlar: Alyx
77779 hatası veriyor ne demek bu?

Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
:D
Alıntıyı görüntüle
Alt limit yok dimi?

Arkadaşlar ben yanlış bir şey mi yaptım?.KYC Doğrulaması için 3-4 ün sonra kurye gelcekmiş imza için.Sizde ne oldu?

Arkadaşlar ben yanlış bir şey mi yaptım?.KYC Doğrulaması için 3-4 ün sonra kurye gelcekmiş imza için.Sizde ne oldu?
Görüntülü konuşma sonrası sanal kart oluşturup aldım ben. Yoğunluktan bazılarına 3-4gün sonra kurye gelcekmiş glb.

Herseyi yaptim getir parayi nasil kullanicam odeme yerinde cikmiyor getir para

Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
:D
Alıntıyı görüntüle
getirpara kullanımı sağlayamıyorum bende çıkmıyor fakat hesabıma tanımlandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakiye gelmicek, getir veya n11 ödeme adımında getirpara kullan seçeneği çıkcak.
bende çıkmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,950
Üyeler
173,747
Son üye
Codera
Geri