O seçenek de çıkmıyor hocamBakiye gelmicek, getir veya n11 ödeme adımında getirpara kullan seçeneği çıkcak.
kart kaydetmem gerekiyormuş. kaydedince gözüktü teşekkürlerKart girme yerinde kartın altında getir para kullan yazıyor bakiyeniz gözükerek.
Alt limit yok dimi?Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bonus para gibi düşün. Alt limit yok.Alt limit yok dimi?
Görüntülü konuşma sonrası sanal kart oluşturup aldım ben. Yoğunluktan bazılarına 3-4gün sonra kurye gelcekmiş glb.Arkadaşlar ben yanlış bir şey mi yaptım?.KYC Doğrulaması için 3-4 ün sonra kurye gelcekmiş imza için.Sizde ne oldu?
getirpara kullanımı sağlayamıyorum bende çıkmıyor fakat hesabıma tanımlandıGetir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
bende çıkmıyorBakiye gelmicek, getir veya n11 ödeme adımında getirpara kullan seçeneği çıkcak.