Neler Yeni

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince
Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para.
:D
Alıntıyı görüntüle
Parayı kullanma zaman sınırı var mı ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
yusuf ecer

Bünyamina

80+ Platinum
Aslında bizim faydamıza paylaşman. Birde şöyle düşünüyorum reklam bütçesinin birazını popüler forum sitelerine harcayıp başa sabitlense iyi geri dönüş alırlar. Tabi öncelikle forumdaki yöneticinin onayını aldıktan sonra. :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
yusuf ecer
Aslında bizim faydamıza paylaşman. Birde şöyle düşünüyorum reklam bütçesinin birazını popüler forum sitelerine harcayıp başa sabitlense iyi geri dönüş alırlar. Tabi öncelikle forumdaki yöneticinin onayını aldıktan sonra. :D
Yamyam dolu adamlardan önce paylaşıyolar forumda hep :D

freskadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Avcı
Reis kredi kartı alamıyorum alabaliceginiz Max limit diğer bankalarda doldurduğunuz için kart başvurusu alamıyorsunuz diyor normal getir sanal hesap olmuyor mu

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
hala çalışıyor mu birde alt limit var mı 350 ye beleş yemek çekebilir miyim

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Anlatım biraz karışık olmuş ama hallettim. Getirfinans ile hesap açtıktan sonra başka bir banka hesabınızdan getirfinans hesabınıza para aktarmanız lazım. Sonra getirfinans üzerinden sanal kart açarak sanal kart bilgileri ile bakiyenizi hepsipay'e aktarınca işlem tamamlanıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
eray türker
Getir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para.
:D
Alıntıyı görüntüle
hocam adımları çok karışık yazmışsınız şimdi getirfinans hesabı açtım kurye ile kartımı teslim aldım. hepsifinansa girip getirfinansa para göndermemmi gerekiyor? normal banka hesabımdan göndersem olmuyormu? parayı getirfinans hesabına geçirdikten sonra direkt 350 tl mi tanımlanıyor ekstra ne işlem yapılması gerek aydınlatırsanız sevinirim.

freskadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Avcı
Hepsipay kart ekle yaptım 1₺ kesti sonra SMS geldi 350₺ yüklendi diye

Roex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru