yuksek ihtimalle oyle hocam. ben de netgsm kullaniyorum ve ben de ayni hatayi aliyorum.Alıntıyı görüntüle
Netgsm kullandigim icin mi bu uyariyi aliyorum acaba...
hocam kayıt kısmının son kısmında adresi seçiyorum kurye kartınızı getirecek yazıyor soğru mudurYok vadesiz papara gibi bir kart.
Bize getirpara yok uzgunyuksek ihtimalle oyle hocam. ben de netgsm kullaniyorum ve ben de ayni hatayi aliyorum.
Evethocam kayıt kısmının son kısmında adresi seçiyorum kurye kartınızı getirecek yazıyor soğru mudur
Kurye kartı teslim ediyor sadece. Gelmesini beklemenize gerek yok sanal kart oluşturu pyapbilirsiniz.kapıda kimlik doğrulması ne la kurye mi gönderiyorlar
kyc icin neler gerekiyor bankalardaki gibi destekle goruntulu mu konusuyoruz yoksa tc falan mi sadeceKimlik doğrulaması hocam.
getir zaten evimin dibinde ben bile gidip alabilirim %52 günlük faiz cazip geldi ama güvenilir mi işteEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurye kartı teslim ediyor sadece. Gelmesini beklemenize gerek yok sanal kart oluşturu pyapbilirsiniz.
goruntulu konusma da yogunluk var dedi, kuryeyle sozlemeyi imzalamak ister misiniz diye sordu evet dedim istemeden, kurye gelip dogrulamyi tamamlayacakmis onu bekliyoruzGoruntulu konusup kimlik gosteriyosunuz nfc dogrulamasından sonra.
Tüm forumu ayaklandırdım glb Gecmis olsungoruntulu konusma da yogunluk var dedi, kuryeyle sozlemeyi imzalamak ister misiniz diye sordu evet dedim istemeden, kurye gelip dogrulamyi tamamlayacakmis onu bekliyoruz