Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Araplar:
Tüm getirde harcayabilirsiniz, ödeme kısmında altta getirpara ile öde tiki oluyor. Tek siparişte harcamanıza da gerek yok, yemek+ getir siparişi de verebilirsiniz mesela, bakiye mantığı ile çalışıyor.Oldum kayıt direk paparadan ibandan 10 tl atıp hepsi buradaya attım bakalım nerede harcayabiliriz teşekkürler @freygasm
acıktıkça söyleriz artıkTüm getirde harcayabilirsiniz, ödeme kısmında altta getirpara ile öde tiki oluyor. Tek siparişte harcamanıza da gerek yok, yemek+ getir siparişi de verebilirsiniz mesela, bakiye mantığı ile çalışıyor.
Hocam yaptim hepsini nasil getirden indirim alacagim yapamadimKimlik doğrulaması hocam.
İki defa mı yükleme yapacağız orayı anlamadım hocamGetir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Alıntıyı görüntüle
veriler her yerde geziyor zaten en azından kampanya varken yararlanmak amaçlı kayıt oldum ben fibabanka bağlı zaten bir sıkıntı çıkmaz en kötü hesabı kapatırızGetir reklamından çok banka reklamı var yakında batarlar 350 tl içinde araplara verilerimi vermem biraz uğraşsalar zaten internette bulurlar o duruma düştük ama kendi elimle vermem