Getir Maaşları Vermiyor mu?

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Merhabalar üniversite dönemi bitti 3-4 aylık iş arıyordum getir deposunda personel olarak bir iş buldum ama çevremdeki kişiler getir elemanlarına maaşların verilmediğini falan söylediler kötü durumda olduklarını belirttiler bilgisi olan var mı? Eğer gerçekten böyle bir şey varsa başvurmak istemiyorum.

sence maaşları vermese işçiler çalışır mıydı

sence maaşları vermese işçiler çalışır mıydı
Zaten depo personellerinin işi bıraktıklarına dair şeyler duydum o yüzden konuyu açtım ama kuryelik yapanlarda sıkıntı yok onlar parasını alıyor.

Kuryeler bıraktı paket atma fiyatını yarı yarıya düşürdüler

Zaten depo personellerinin işi bıraktıklarına dair şeyler duydum o yüzden konuyu açtım ama kuryelik yapanlarda sıkıntı yok onlar parasını alıyor.
benim bildiğim maaşlarını alıyorlar ama kuryeler kadar yüksek maaşlar alamıyorlar.

depo personeli işi bıraksa kurye nasıl iş yapsın
Zaten yapamıyorlar ki. Depo da kalan maaşlarının yatmasını bekleyen insanlar paketleri hazırlıyormuş fakat sayıları çok azmış bugün öğrendim ve vazgeçtim işten.

Zaten çalışmayın abi bu depoculukta çok ağır siparişler geliyor bunalırsınız yemin ediyorum. Ben migros kuryesiydim 5-6 ay anca dayandım. Hamallıktan başka bir şey değil ağır siparişleri asansörsüz binada 5 kat taşı , site içinde elinde su ve bir sürü poşetle yürü acayip saçma market işi. daha önce migrosta depoda da çalıştım yapılacak iş değil gidin bir avmde ayakkabı mağazasın da satış danışmanı olun daha iyi hem prim mevzusu falan çok dönüyor ağızın biraz iş yapsın yeter ki

Geri