🔥İndirim Getir Uygulaması 300TL GetirPara Veriyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

burgrasas

80+
Reaksiyon skoru
19
Referal Kod / Link Paylaşımı
Selam!

ben kayıt oldum 300 getir para verdi getiryemek market felan her yerde geçiyor bu 300 getir para 25 eylül son günmüş yani yarın

ek olarak masrafsız bankacılık enpara
gibi gayet hoşuma gitti öneririm kod için isteyen mesaj atabilir bana burda paylaşamam reklam oluyo diye, direkt kayıt olmaya veriyormu bilmiyorum Getir uygulamasının içinde getirfinans
indir.webp

Hem kayıt olmaya 300 hem de referanslı bağlantıya 300 veriyorsa iyi.

Selam!

ben kayıt oldum 300 getir para verdi getiryemek market felan her yerde geçiyor bu 300 getir para 25 eylül son günmüş yani yarın

ek olarak masrafsız bankacılık enpara gibi gayet hoşuma gitti öneririm kod için isteyen mesaj atabilir bana burda paylaşamam reklam oluyo diye, direkt kayıt olmaya veriyormu bilmiyorum Getir uygulamasının içinde getirfinans
Alıntıyı görüntüle
özelden kod atarmısın hocam

Kuvyette de buna benzer kampanya mevcut öğrenci olup davet edilen kişi başına 1k veriyor. Davet edilenede sanal banka kartı ile 500tl harcamaya 500 iade ediyor.

Kuvyette de buna benzer kampanya mevcut öğrenci olup davet edilen kişi başına 1k veriyor. Davet edilenede sanal banka kartı ile 500tl harcamaya 500 iade ediyor.
Evet kuveyte kayıt olmak isteyen varsa kod verebilirim

evet çoğunda var akbankdada var getir kodu istersen buradan girebilirsin

"kişisel bilgiler" ekranında "davet kodum var" butonuna tıklayıp, paylaştığım kodu girerek müşteri olman yeterli. davet kodu: GPPZIPZ https://s.getirfinans.com/arkadasini-getir

Referal Kod / Link Paylaşımı
Kuveyt kodu gönderirseniz sevinirim.

Getirfinans kodu: GPCPYBH

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046