Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
LEZZET50TL
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Yani hangi mantıkla bunu yazdın ki xDBu 50 tl lik indirimler hiçbir şey ifade etmiyor bir sakız parası neredeyse konusunu açmayı bırakalım bence
Bende 150ye 80 oTrendyol Go da da 180 tl ye 80 tl indirim var haberiniz olsun.
Her bölgede farklı fiyat skalası var. Herkes İstanbul’da yaşamıyor, varsa daha fazla indirim paylaş faydalanalımBu 50 tl lik indirimler hiçbir şey ifade etmiyor bir sakız parası neredeyse konusunu açmayı bırakalım bence
Ben Ankaradayım 100TL'ye döner alıyorum 50tl indirim yapılıyor resmen bedavaya geliyor herkesi İstanbul'da mı yaşıyor zannediyorsunuz anlamıyorum.Bu 50 tl lik indirimler hiçbir şey ifade etmiyor bir sakız parası neredeyse konusunu açmayı bırakalım bence
Bu neyin tepkisi hocam o kadar indirim seviyorsanız uygulamaya girip kontrol edersiniz. Sıcak fırsatlardan gelen her 5 bildirimden birisi 50 tl indirim haberi boş işlerBen Ankaradayım 100TL'ye döner alıyorum 50tl indirim yapılıyor resmen bedavaya geliyor herkesi İstanbul'da mı yaşıyor zannediyorsunuz anlamıyorum.
Bu kod 50 tl lik indirim kodu başka bölgede yaşayan birisi bu kodu kullandığında 100 tl indirim uygulamaz ama bilginiz olsun. İndirim lazımsa uygulamaya girip bakın sıcak fırsatlardan bildirim beklemeyinHer bölgede farklı fiyat skalası var. Herkes İstanbul’da yaşamıyor, varsa daha fazla indirim paylaş faydalanalım
Sende olmayan mantıklaYani hangi mantıkla bunu yazdın ki xD
Hocam vaktimiz yok çünkü işten geliyorum biraz kafa dağıtmak için forumlarda geziniyorum rastgele görüyorum yoksa aklıma bile gelmez yorgunluktan.Bu neyin tepkisi hocam o kadar indirim seviyorsanız uygulamaya girip kontrol edersiniz. Sıcak fırsatlardan gelen her 5 bildirimden birisi 50 tl indirim haberi boş işler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kod 50 tl lik indirim kodu başka bölgede yaşayan birisi bu kodu kullandığında 100 tl indirim uygulamaz ama bilginiz olsun. İndirim lazımsa uygulamaya girip bakın sıcak fırsatlardan bildirim beklemeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende olmayan mantıkla
Nere bizim buraya da gelmiyor çünküUlan koskoca Adana'da bir tek buraya gelmiyor şaka gibi ya!
100 liralık döneri 50 liraya yiyorum bu kodlarla.Hocam vaktimiz yok çünkü işten geliyorum biraz kafa dağıtmak için forumlarda geziniyorum rastgele görüyorum yoksa aklıma bile gelmez yorgunluktan.