Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,962
Bana yetiyorOrta boy bir Dominos pizzasının normal bir insana yeteceğini asla düşünmüyorum. Ufacık pizzaya şahsen 100 TL vermezdim.
Bana yetiyorOrta boy bir Dominos pizzasının normal bir insana yeteceğini asla düşünmüyorum. Ufacık pizzaya şahsen 100 TL vermezdim.
Açıkça minicik geldi ama amacım zaten pizza isteğimi gidermesiydi. Diğer türlü çok kalorili. 100 lira içinde normal bence.Orta boy bir Dominos pizzasının normal bir insana yeteceğini asla düşünmüyorum. Ufacık pizzaya şahsen 100 TL vermezdim.
evet öyle bende de 2 tane eklersen ancak 100tl düşüyorBen kuponu uyguladıktan sonra süperos pizzayı seçtikten sonra kupon indirimi uygulanmıyor sıkıntılı bir uygulama.
Little Caesars da bazen aynı şekil indirim yapıyor, tanesi yine 100 TL'ye geliyor olsa gerek, ki Dominos'un pizzasından çok çok daha üstün gelir. Dominos ne indirim yaparsa yapsın şahsen almam ve alınmasını da önermem.Açıkça minicik geldi ama amacım zaten pizza isteğimi gidermesiydi. Diğer türlü çok kalorili. 100 lira içinde normal bence.
Yetiyorsa devam.Bana yetiyor
Yanına patates kızartması yaptım baya doydum vallaTek orta boy da hiç doyurmuyor be
Afiyet olsun hocamYanına patates kızartması yaptım baya doydum valla