❌İndirim Bitti! Getiryemek 80e50tl indirim.

bu adamlar ne kazanıyor da sürekli indirim açıyorlar anlamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
getirdeki 50 TL indirimli yemeğin fiyatı trendyol veya yemeksepetinin indirimsiz fiyatıyla aynıya geliyor çoğu üründe, yada 5-10 TL ucuza geliyor çok şey yapmayın ama yine de hoşuna gidiyor insanın :D

Dışarıdan yemek olayını çok kullanan birisi değilim. Bi deneyim dedim. Restoranın indirimi vardı 500 küsürden 300 küsüre düşüyor. Bunu yazınca o indirimi iptal edip sadece 50tl'yi uyguluyor. Ben de mecbur restoranın indirimini kullandım bu nasip olmadı :)

getirdeki 50 TL indirimli yemeğin fiyatı trendyol veya yemeksepetinin indirimsiz fiyatıyla aynıya geliyor çoğu üründe, yada 5-10 TL ucuza geliyor çok şey yapmayın ama yine de hoşuna gidiyor insanın :D
Yoo aynı burada hep.

sizin orda nasil bilmem ama burda 2 tane 150gr doritoslu cigkofte yeniliyo 30 liraya

39 liraya nereden double komagene yerim?

normalde getir kullanmam yemek söyledim burger kingden siparişim teslim edildi gözüküyor ama kapıma kurye bile gelmedi canlı desteğe bile bağlanamıyorum bir konuşabilsem silicem uygulamayı daha kullanmıcam

Geri