bende kod kullanılmıştır yazıyor. Sipariş vermedim daha.Kampanya eklendi getir uygulamasında müşteri hizmeti ayakta uyuyor
bende kod kullanılmıştır yazıyor. Sipariş vermedim daha.Kampanya eklendi getir uygulamasında müşteri hizmeti ayakta uyuyor
anlamaları yok onların GSBJK kodu gelmedi maç bitti hala yapamamıştım gelmedi bot olsa daha yardımcı olurdu destekCanli destektekiler npc herhalde bütün tuşlara rastgele basiyorlar
Resmen trip atıp kaçmış bune la hxhxhxnzbzbhxbdb okurken gözümden yaş geldi.Canli destektekiler npc herhalde bütün tuşlara rastgele basiyorlar
Benim konuştuğum bundan daha rezaletti yok farklı telefondan dene websitesinden dene gizli sekmeden dene farklı kredi kartı dene farklı restoran dene 10 dakika sonra dene valla ben kupon mupon istemiyorum bu andavallarla uğraşamamCanli destektekiler npc herhalde bütün tuşlara rastgele basiyorlar
Aynilarini bana da yazdilar 2. Konustugum bu hepsi ayni seylere tiklamak icin kodlanmis npcler isyeBenim konuştuğum bundan daha rezaletti yok farklı telefondan dene websitesinden dene gizli sekmeden dene farklı kredi kartı dene farklı restoran dene 10 dakika sonra dene valla ben kupon mupon istemiyorum bu andavallarla uğraşamam
Benimki bana farklı kampanya gönderdi oda gözükmüyor kampanyalar da xDBenim konuştuğum bundan daha rezaletti yok farklı telefondan dene websitesinden dene gizli sekmeden dene farklı kredi kartı dene farklı restoran dene 10 dakika sonra dene valla ben kupon mupon istemiyorum bu andavallarla uğraşamam
Ben o tarz sorunları hiç yaşamadım ama KYK yurduna getirmeyen ucube restoranlar siparişi iptal etti diye 3 gün arka arkaya 50'lik kuponları kaçırdım sipariş iptal olana kadar saat 21'i geçiyordu giren bana girdianlamaları yok onların GSBJK kodu gelmedi maç bitti hala yapamamıştım gelmedi bot olsa daha yardımcı olurdu destek
Yani diyeceğim kod çöp oldu