Neler Yeni

IOS Getmobil’den yenilenmiş telefon alınır mı?

@SadeceBirisi. hocam sahibindenden 12 mini buldum. 17k. Tertemiz. Alınır mı? SE3 bir sene daha güncel ama 12 mini daha iyi gibi. Ne dersiniz? (SE3 14K fiyatlarında)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu cihazı buldum 24 kusure geliyor nasıldir acaba

Teşekkür ederim. Samsung’da sadece S serisini düşünüyorum.

Bende bu cihazı buldum 24 kusure geliyor nasıldir acaba
@SadeceBirisi. hocam sahibindenden 12 mini buldum. 17k. Tertemiz. Alınır mı? SE3 bir sene daha güncel ama 12 mini daha iyi gibi. Ne dersiniz? (SE3 14K fiyatlarında)

Yok ben kendim için dedim 🤣

hocam se3 a15 i kullanıyor ama o ekran bende eski tasarımı seviyorum ama o ekran amoled yada oled olacak yoksa benim gözümde ip8 le farkı kalmıyor 17k ya iyi gibi temizse

hocam se3 a15 i kullanıyor ama o ekran bende eski tasarımı seviyorum ama o ekran amoled yada oled olacak yoksa benim gözümde ip8 le farkı kalmıyor 17k ya iyi gibi temizse
iPhone 12’de A14 kullanıyor. Çok fark olur mu ki? Basit işler yapıyorum. Oyun oynamıyorum. Telefonu normal telefon olarak kullanıyorum.

iPhone 12’de A14 kullanıyor. Çok fark olur mu ki? Basit işler yapıyorum. Oyun oynamıyorum. Telefonu normal telefon olarak kullanıyorum.
fazlasıyla yeter bende bu dönem takdir alırsam ip12 /mini düşünüyorum kuzende vardı çok hoşuma gitmişti

fazlasıyla yeter bende bu dönem takdir alırsam ip12 /mini düşünüyorum kuzende vardı çok hoşuma gitmişti
Değil mi hocam. Küçük telefonlar çok hoşuma gidiyor. Tek elle kullanıyorsun rahat hafif.

Geçenlerde EasyCep’ten yenilenmiş telefon alınır mı diye konu açmıştım ve gelen mesajlar sayesinde almaktan vazgeçmiştim. Araştırmalarım sonucunda Getmobil’i buldum. Alacağım telefonun durumu “Mükemmel” olarak belirtilmiş. Sorunu olur mu? “GET10” kodu ile 17.000₺lerden 16.000₺ye düştü telefon. Taksit de var. Sizce nasıl olur?

Alacağım telefonun linki
Getmobilden telefon alınmaz.Ben 2 adet iphone 13 aldım 6 ay vadeli. Mukemmel denilinden yani az kullanilmis yenilenmis ciziksiz sorunsuz olması gerekenden.fiyatı da ona göre en yüksek nerede ise sıfıra yakın. Fakat biri güzeli en "kabul ettim"diğeri cam çizik ve çatlak olduğundan ayıplı ürün olanını iade ettim.1 ay oldu defalarca telefon görüşmesi yaptım her defasında haklisiniz hizlandiracagiz kaydettik durumu ilgili kişiye ilettik vs.vs.1 aydır iade edilmedi param yargıya taşıyacağım dedim umursamaz tavırla taşıyabilirsiniz denildi yine de iadem oluşmadı. Sonuç yargıya taşındı konu.Durum böyle iken getmobilden cesareti olan cihaz alsın.Ha bir de get mobil şikayet var com dan araştırın binlerce benzeri şikayet var.Benim hatam sitedeki olumlu yorumlara bakmak yanılmak oldu.sikayet var com a alışveriş yaptıktan sonra baktım eyvah!..Dedim iş işten geçmişti yel altım hakkımızda bir çok şikayet var bana da çizik kusurlu göndermeyin iade sebebi olur kargo masrafınıza yazık olur dediğim halde durum böyle oldu.sitedeki yorumları da kendi yandaşları mı yazmış ne bir tane olumsuz yorum yok😂

Ekler

• Screenshot_20250320-201104.png
    Screenshot_20250320-201104.png
    240.3 KB · Hit: 28
Geri