GG indirimden bunlar alınır mı şu an yoksa daha düşer mi 11.11 de falan

çok beklemenin anlamı yok iyi bir indirim gördün mü direkt siparişi geçeceksin forumdaki arkadaşlara kalsan 10 sene bekler elin boş dönersin o yüzden karar senin.

çok beklemenin anlamı yok iyi bir indirim gördün mü direkt siparişi geçeceksin forumdaki arkadaşlara kalsan 10 sene bekler elin boş dönersin o yüzden karar senin.
amazonda zaten 5600 civarı yani çokta bi espirisi yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi alayım bari r7 e şu an çıkamıcam gibi görünüyor listede daha psu anakart var işlemci ram vs kolay değişiyorda anakart psu değiştirmeye uğraşmak eziyet

amazonda zaten 5600 civarı yani çokta bi espirisi yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi alayım bari r7 e şu an çıkamıcam gibi görünüyor listede daha psu anakart var işlemci ram vs kolay değişiyorda anakart psu değiştirmeye uğraşmak eziyet
işlemcide stok tükendi zaten umarım sipariş vermişsindir. attığın sıvı soğutucuyu dün amazondan almıştım aynı fiyata beyazıydı fiyat iyi yani

işlemcide stok tükendi zaten umarım sipariş vermişsindir. attığın sıvı soğutucuyu dün amazondan almıştım aynı fiyata beyazıydı fiyat iyi yani
almadım işlemciyi amazonda da zaten 5600 tl
soğutucuda 3 fanlı istiyorum aslında kasada daha iyi durması açısından kocaman kasada 2 fan komik durucak işlemci konusunda da bilmiyorum bi anakart psu alsam oraya parama göre yanaşamyı istiyorumda anakart seçemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri