eğer ki biçimlendirme kısımlarını geçip bölgesel veri toplama yerine geldiyseniz komut istemini kısayol ile açıp oobe\bypassnro komutunu yazın bilgisayar yeniden başlayacak ve internet bağlantım yok seçeneceğini işaretleyip kuruluma devam edebilirsiniz. ( umarım bu söylediğim yüzünden linç edilmem)
internetsiz kurulum yaptım teşekkür ederim şu an kablolu kablosuz bağlanmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor nasıl sürücü kuracağımShift f10 yap cmd açılacak şunları yaz
cd oobe
bypassnro.cmd
laptop modelinizi internete yazıp uygun lan ve wifi driverlarını indirip usb bellek ile atabilirsiniz veya telefondan indirip telefonunuzu bilgisayara kablo ile bağlayıp dosya transferi yapabilirsiniz ( sanırım bunu yapmak için sadece android gerekiyor diye biliyorum )internetsiz kurulum yaptım teşekkür ederim şu an kablolu kablosuz bağlanmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor nasıl sürücü kuracağım
hallettim hocam internetsiz kurulumdan sonra flash ile driverlar kuruldulaptop modelinizi internete yazıp uygun lan ve wifi driverlarını indirip usb bellek ile atabilirsiniz veya telefondan indirip telefonunuzu bilgisayara kablo ile bağlayıp dosya transferi yapabilirsiniz ( sanırım bunu yapmak için sadece android gerekiyor diye biliyorum )