Neler Yeni

ghost karakteri call of duty

WorldArda

80+
Reaksiyon skoru
15
ghost karakteri hangi call of duty oyunundan başlayıp en son hangisinden görünüyor onun hikayesini merak ediyorum ve oynayıp yaşamak istiyorum umarım anlamışsınızdır

ghost karakteri hangi call of duty oyunundan başlayıp en son hangisinden görünüyor onun hikayesini merak ediyorum ve oynayıp yaşamak istiyorum umarım anlamışsınızdır
Sadece MW2 (2009) ve MWII (2022) oyunlarında bulunuyor. Bazı CoD oyunlarında da online modlarda operatör olarak kullanılabiliyor.

ghost un bildiğim kadarı ila kendi oyunuda var call of duty ghost

Abi spoiler vermek gibi olmasın
Simon ghost riley call of duty modern warfare 2 (2009 yapımı) oyunda görünüyor.
Ghost ve roach makarovu elegeçirmek için gittikleri evden önemli bilgiler topluyorlar ve bu bilgiler ile evden çıkıp general shepherdin buluşma noktasına gidiyorlar bu esnada roach yanına isabet eden bir füzeden dolayı ağır yaralanıyor ghost roachı sürükleyip buluşma noktasına götürürken shadowcompany (shepherdin kurduğu bir askeri birlik) askerleri tarafından destek ateşi açılıyor ghost ve roach buluşma noktasına varıyorlar shepherd helikopterden inip o sözleri söylüyor:
Dsm sizdemi diyor ve ardından önce roach olmak üzere ikisininde vuruyor roach ölüyor ama ghost omzundan vuruluyor kafadan değil ve ardından ikli yakılıyor bir çok kişi ghost un ölmediğini söylüyor yaktıkları esnada üzerlerine yanmaya kıyafetler olduğu söyleniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,986
Üyeler
173,447
Son üye
zonmacoivei
Geri