Neler Yeni

Ghost of Tsushima oyunun kaçındayım

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
Daha yeni Jin Sakainin dayısını kurtardım. O görevden sonra daha oynamadım oyunu kaç saat oynadığımı da öğrenemiyorum ortak hesap olduğu için. oyunu kaç saat oynamıştırım sizin tahmininizce ve oyuna devam etmelimiyim yoksa sileyimmi? Silmemin sebebide oyunu deneyimledim ve harika bir oyun ama ana hesabımdan oynayamadığım için sarmıyor pek fazla 2 3 görev yapıp çıkıyorum oyunun sonrası tekrara sarıyormu ve dayımızı kurtardıktan sonra ana hikaye kaç saat kalıyor? Oyunu galiba 20 saat oynamışım emin değilim ve 40 saatim var bitirmek için galiba...

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Daha yeni Jin Sakainin dayısını kurtardım. O görevden sonra daha oynamadım oyunu kaç saat oynadığımı da öğrenemiyorum ortak hesap olduğu için oyunu kaç saat oynamıştırım sizin tahmininizce ve oyuna devam etmelimiyim yoksa sileyimmi? Silmemin sebebide oyunu deneyimledim ve harika bir oyun ama ana hesabımdan oynayamadığım için sarmıyor pek fazla 2 3 görev yapıp çıkıyorum oyunun sonrası tekrara sarıyormu ve dayımızı kurtardıktan sonra ana hikaye kaç saat kalıyor? Oyunu galiba 20 saat oynamışım emin değilim ve 40 saatim var bitirmek için galiba...
Devam et %60'ında falan sayılırsın. Görevler daha uzun metrajlı oluyor.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
kaç saatim kalmışki tahmininizce ve kaç saat oynamışım?
oyunu yarılamış sayılırsın ama ilerisi bir o kadar uzun sayılmaz sadece ana görevler vs. odaklanırsanız.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
oyunu yarılamış sayılırsın ama ilerisi bir o kadar uzun sayılmaz sadece ana görevler vs. odaklanırsanız.
Öncelikle sağolun. Ana görevle yan görevi nasıl ayırt edeceğim onu söyleyebilrmisiniz?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Öncelikle sağolun. Ana görevle yan görevi nasıl ayırt edeceğim onu söyleyebilrmisiniz?
Questlerin hepsini görüntüleyebildiğin sayfa var. Oradan ayırt edebilmen lazım. Onun dışında Sarı olanlar ana görevdi, mavi olanlar özel görevler, beyaz olanlar yan görevdi diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
Questlerin hepsini görüntüleyebildiğin sayfa var. Oradan ayırt edebilmen lazım. Onun dışında Sarı olanlar ana görevdi, mavi olanlar özel görevler, beyaz olanlar yan görevdi diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
o zaman full sarıları yapacağım navi olanları yapmasamda oluyor galiba.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
o zaman full sarıları yapacağım navi olanları yapmasamda oluyor galiba.
Hatırlamıyorum ama birkaçını zorla yaptırabilir ana hikaye ilerlemesi için. Emin değilim ama uzun süren şeyler değil genelde.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
Hatırlamıyorum ama birkaçını zorla yaptırabilir ana hikaye ilerlemesi için. Emin değilim ama uzun süren şeyler değil genelde.
Teşekkürler. Oyunun sonu nasıl bitecek acaba.

Top Bottom