Neler Yeni

Ghost Recon Wildlands MODU

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
Herkese selamlar, steamda uzun süredir tiktok'ta görüp istediğim Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 8 dolara düşmüş alacaktım ama YouTubeden gameplay videolarını izlediğimde tiktoktaki ile alakası yoktu TİKTOKTA kendimizi yollarda kamufle edip konvoyla saldırıp vb. Kamufle saldırıları yapıyorduk o ayrı bir modmu bilen varmı ona göre alacağım oyunu
İsteyen olursa tiktoktaki bazı videolarının linkini atarım

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Herkese selamlar, steamda uzun süredir tiktok'ta görüp istediğim Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 8 dolara düşmüş alacaktım ama YouTubeden gameplay videolarını izlediğimde tiktoktaki ile alakası yoktu TİKTOKTA kendimizi yollarda kamufle edip konvoyla saldırıp vb. Kamufle saldırıları yapıyorduk o ayrı bir modmu bilen varmı ona göre alacağım oyunu
O fiyata deymez bi oyun bence hocam daha iyi oyunlara göz gezdirin derim

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata deymez bi oyun bence hocam daha iyi oyunlara göz gezdirin derim
İndirime düşen güzel birçok oyunları alıyorum zaten bununla beraber bf1'ide alacam ama oyun youtbedeki gibiyse dediğin gibi o fiyata değmez

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
İndirime düşen güzel birçok oyunları alıyorum zaten bununla beraber bf1'ide alacam ama oyun youtbedeki gibiyse dediğin gibi o fiyata değmez
Evet hocam onun yerine daha uyguna oyunlarda var

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Söylediğiniz o videolar özel olarak çekilmiş ama mod değil. Oyunda özel silah falan taşıyan konvoylar var ve yere yatınca kendinizi çamura falan bulayabiliyorsunuz. Ama hikayesinde iş yok ve oynanışta çok çabuk tekrara düşüyor.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylediğiniz o videolar özel olarak çekilmiş ama mod değil. Oyunda özel silah falan taşıyan konvoylar var ve yere yatınca kendinizi çamura falan bulayabiliyorsunuz. Ama hikayesinde iş yok ve oynanışta çok çabuk tekrara düşüyor.
Ozaman alınmaz gibi ?

Top Bottom