Neler Yeni

ghosting böyle anlaşılmıyor mu arkadaşlar?

Can...

80+ Platinum
arkadaşın birisi konu açmış foto atmış ghosting varmı diye ben fotodan çok kesin bilgi olmuyor diye biliyorum hatta kendi aldığım monitörde öyle oldu diye yazdım arkadaşa uyarı dan ban yedimde moderatörler açtı sağ olsun ben öyle biliyordum yani 144hz monitörüm vardı gözlerim pert oluyordu ghosting testi açınca takip edemiyordum hızlı geliyordu 240hz de göz yormadan sabit görünce oradan o kanıya varmıştım YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYİ yapıştırmışsınız hemen üzdü valla ben kendi yorumumu katmıştım aslında :shy:
@Mehmet Yılmaz

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
en kesin videoda çekilerek anlaşılabilir aslında ufolar ile aynı hız ve hizada çekilen bi videoda daha net gözüküyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
20 uyarı banını önceden yediğin için kaldırdım onu. Mesajın ise çok gri bölgede kalıyor diyebilirim. Doğru desem değil yanlış desem o da değil :D

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en kesin videoda çekilerek anlaşılabilir aslında ufolar ile aynı hız ve hizada çekilen bi videoda daha net gözüküyor
anladım bilmiyordum valla benim eski monitörde takip edilemeyecek kadar hızlı ve göz ağrıtıyordu arkasında da gölge oluyordu 240hz alınca tekrar yapmıştım daha yavaş hissettiriyor ve gölge yoktu öyle sanıyordum fotoda çekmiştim oradada gözükmeyince kendimce o kanıya varmıştım bilgi bilgidir teşekkürler :peepokalp:
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 uyarı banını önceden yediğin için kaldırdım onu. Mesajın ise çok gri bölgede kalıyor diyebilirim. Doğru desem değil yanlış desem o da değil :D
valla bende ne biliyim kendi deneyimimi yazdım da yanlışmış :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İYİ mi konuda yanlış yerdeymiş :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom