Neler Yeni

ghosting olmayan monitör önerisi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
ghosting büyük bir bela şimdiden kolay gelsin kardeşim. Dün titanfall2 bitirdim, outro da gözüme çarptı, çok canımı sıktı. Allah tan çok belli olan ve hep olan bir şey değil. Lakin CarX te hep süregelen bir şey. 27inç monitörde de inanılmaz göze çarpıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4kya Asus 144 var
asusların çoğunda var bu sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ghosting büyük bir bela şimdiden kolay gelsin kardeşim. Dün titanfall2 bitirdim, outro da gözüme çarptı, çok canımı sıktı. Allah tan çok belli olan ve hep olan bir şey değil. Lakin CarX te hep süregelen bir şey. 27inç monitörde de inanılmaz göze çarpıyor.
sence attığım monitör alınır mı?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
asusların çoğunda var bu sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence attığım monitör alınır mı?
alınır. Gigabyte kötü bir marka değil. Bendeki AOC. AOC zaten süper bir firma. Lakin trendyol satıcıdan aldım. Ama eğer edit, yazılım vs programlar ile işin yoksa, film izlemezsen daha düşük inçli monitör bakmanı öneririrm. Küçük bir televizyon kadar boyutu çünkü. Yatağa uzanıp uzaktan izliyorum, güzel oluyor. Yorumda bir kişi belirtmiş, ghosting yok diye, ölü pikselden yakınmışlar. Değiştirtirsin monitörü çıkarsa sorun değil, ghosting olmasın da. Keşke alırken bunu görseydim de bunu alsaydım, ben alırken satışta yoktu bu.

Top Bottom