Neler Yeni

Ghosting oynayışımı etkiler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Arkadaşlar ghosting oyunlarda oynayışımı etkiler mi? Ve tam olarak ne oluyor ghosting olursa biliyorujm testten vs anlayabiliyorsun var mı yok mu ama diye ama oyunda nasıl anlaşılır? Valorant gibi oyunları oynuyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
aşırı etki etmez ama milisaniyelikte olsa karşındaki karakteri olmadığı bir yerde görebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aşırı etki etmez ama milisaniyelikte olsa karşındaki karakteri olmadığı bir yerde görebilirsin.
peki bu testi yaparken ghost olup olmadigi nerden anlasilir cunku buyuk ihtimalle her yerde ayni gorecegim ben 3 yerden denedim 3 undede arkada bir hayalet goruyorum bunu benim mi gormem lazim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
peki bu testi yaparken ghost olup olmadigi nerden anlasilir cunku buyuk ihtimalle her yerde ayni gorecegim ben 3 yerden denedim 3 undede arkada bir hayalet goruyorum bunu benim mi gormem lazim
telefonla fotoğrafını çekeceksin en basit öyle anlaşılır. kendi gözünle görüyorsan sıkıntı telefonda görüyorsan ama kendin görmüyorsan takmana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
telefonla fotoğrafını çekeceksin en basit öyle anlaşılır. kendi gözünle görüyorsan sıkıntı telefonda görüyorsan ama kendin görmüyorsan takmana gerek yok.
dediğiniz gibi telefonda sıra sıra ghostları aşırı rahat bi şekilde görebiliyorum ama ekranda o kadar net göremiyorım sadece arkasında ghost değildi böyle bi renk kalıntısı kalıyor gibi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dediğiniz gibi telefonda sıra sıra ghostları aşırı rahat bi şekilde görebiliyorum ama ekranda o kadar net göremiyorım sadece arkasında ghost değildi böyle bi renk kalıntısı kalıyor gibi
fotoğraf çekip atarmısınız.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Beyaz bir ekran açın perde gibi yukarı dan aşağıya veya tam tersi istikamette gri perdelenme varsa ghostingdir ve evet oynayışını etkiler. Oyunlarda da deneyebilirsiniz. arayüzü çok koyu olmayan bir oyunda da deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
fotoğraf çekip atarmısınız.
D62A7B0C-E52A-4CFF-B871-76EA47F30578.jpeg

Top Bottom