Neler Yeni

Yardım GibirNet nasıl güvenilir mi, kullanan var mı ?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar internette gördüm Gibir Net’i, güvenilir mi İstanbulda yaşıyorum hız nasıl yardımcı olur musunu ?

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar internette gördüm Gibir Net’i, güvenilir mi İstanbulda yaşıyorum hız nasıl yardımcı olur musunu ?
Türk Telekom bile doğru düzgün hizmet veremezken bu gibi sağlayıcılara bulaşmanızı önermem

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
güvenilmez. benim anlamadığım şu. ucuz diye bir internet servis sağlayıcı tercih edilmez. ucuz diye alırsın. sonra daha büyük masraflar çıkar. sıkıntı yaşarsın. 5 büyüklerden bir şey seçebilirsin. Türk Telekom, Superonline, TurkNet, Turksat KabloNet veya millenicom.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kablo ile veriyorsa altyapına bakmalısın eğer wifi aracılığıyla veriyorsa ping çok fazla dalgalanır hız konusunda oyun felan oynamıyorsanız ucuzsa işinizi görür fakat karlı havada yagmurlu havada internet büyük ihtimal yok olur :)

Top Bottom