Neler Yeni

GIBIRNET nasıldır sizce?

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
1660500840184.png
yıllardır gördüğünüz üzere TÜRKNET deyim. İstanbul Bahçelievler Kocasinan'da bir türlü fiber de gelmedi artık bu fiyat artışlarının kabullenmenin bir anlamı kalmadı diye dşünmekteyim...

110TL ye şuanlık yıl sonunda fiyatını bunlarda zamlıcaktır 120-130 bekliyorum ben ama yıl sonunda kadar böyle.. GIBIRNETi düşünüyorum.

1660501006476.png
değerlerim bunlar TÜRKNETİN verdiği değerleri GIBIRNET'de verecek.

ping konusundada iyi olduğunu duydum. deneyimi olan VARMI ?

geçeyim mi? fazla para vermeye gerek varmı sonuçta fiber de gelmedi 5 yılı geçti yetermi artık şu zamları katlanmaya.. sonuçda bu gıbırnete tahatsüz beğenmedim geri dönerim...

önerileriniz nedir

p04w04p5

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
Instagram
subsonicreal
Discord
rea#2047
Konuyu takip ediyorum. Ben de aynı ikilemdeyim.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Alıntıyı görüntüle yıllardır gördüğünüz üzere TÜRKNET deyim. İstanbul Bahçelievler Kocasinan'da bir türlü fiber de gelmedi artık bu fiyat artışlarının kabullenmenin bir anlamı kalmadı diye dşünmekteyim...

110TL ye şuanlık yıl sonunda fiyatını bunlarda zamlıcaktır 120-130 bekliyorum ben ama yıl sonunda kadar böyle.. GIBIRNETi düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle değerlerim bunlar TÜRKNETİN verdiği değerleri GIBIRNET'de verecek.

geçeyim mi? fazla para vermeye gerek varmı sonuçta fiber de gelmedi 5 yılı geçti yetermi artık şu zamları katlanmaya.. sonuçda bu gıbırnete tahatsüz beğenmedim geri dönerim...

önerileriniz nedir
Gıbırnet gayet güzel kendim kullanıyorum comnet sunucularını kullanıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle yıllardır gördüğünüz üzere TÜRKNET deyim. İstanbul Bahçelievler Kocasinan'da bir türlü fiber de gelmedi artık bu fiyat artışlarının kabullenmenin bir anlamı kalmadı diye dşünmekteyim...

Alıntıyı görüntüle değerlerim bunlar TÜRKNETİN verdiği değerleri GIBIRNET'de verecek.

önerileriniz nedir
Kendim kullanıyorum sorunuz var ise sorabilirsiniz

MATUVA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kubilay
İstanbul esenlerde de yok fiber dünyanın parasını ödeyip tek fiber kullanamayan millet biziz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 arkadaş gıbırnete yaklaşık 4 ay önce geçtik. Hepimiz aynı anda aynı sorunları yaşadık. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz. Sorunlar gibira göre kendi sunucularından kaynaklanıyor. Ben kendi tecrübelerime göre kesinlikle önermiyorum. Kurumsallıktan da çok uzaklar. Sürekli paket kaybı yaşıyoruz. İndirme yükleme hızlarında sıkıntı olmasa da paket kayıplarından dolayı online oyun oynanmaz hale geliyor. 3 ay geçiş kuralindan dolayı da mecbur 3 ay kullandık kullanmaz olaydık. Şimdi eski firmalara dönüş yaptık. Daha kurumsal firmalara bakın milleni, netspeed gibi. En fazla biraz fazla verirsiniz.

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

comnet benim dibimde sayılır, yenibosnada gözükmekte serverleri ve onlara çok yakınım.

3 arkadaş gıbırnete yaklaşık 4 ay önce geçtik. Hepimiz aynı anda aynı sorunları yaşadık. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz. Sorunlar gibira göre kendi sunucularından kaynaklanıyor. Ben kendi tecrübelerime göre kesinlikle önermiyorum. Kurumsallıktan da çok uzaklar. Sürekli paket kaybı yaşıyoruz. İndirme yükleme hızlarında sıkıntı olmasa da paket kayıplarından dolayı online oyun oynanmaz hale geliyor. 3 ay geçiş kuralindan dolayı da mecbur 3 ay kullandık kullanmaz olaydık. Şimdi eski firmalara dönüş yaptık. Daha kurumsal firmalara bakın milleni, netspeed gibi. En fazla biraz fazla verirsiniz.
Çok önemli bir yorum bu teşekkrüler . yani türknette yemin edebilirm. hiç ping sorunu yaşamadığıma. fakat gariptir ki şu 3 ay içinde 2 kez pingim çıktı. şu 5senelik süreçte hiç olmamıştı bunun sebebi modem de oalbilir tabi...

İstanbul esenlerde de yok fiber dünyanın parasını ödeyip tek fiber kullanamayan millet biziz
aynen öyle kardeş etrafımızdaki ilçelerde var bizim ilçeler lanetli sanki

3 AY GEÇİŞ Kuralı nedir

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
comnet benim dibimde sayılır, yenibosnada gözükmekte serverleri ve onlara çok yakınım.

Çok önemli bir yorum bu teşekkrüler . yani türknette yemin edebilirm. hiç ping sorunu yaşamadığıma. fakat gariptir ki şu 3 ay içinde 2 kez pingim çıktı. şu 5senelik süreçte hiç olmamıştı bunun sebebi modem de oalbilir tabi...

aynen öyle kardeş etrafımızdaki ilçelerde var bizim ilçeler lanetli sanki

3 AY GEÇİŞ Kuralı nedir
Bir firmaya geçiş yapacaksan oldu ki beğenmedin tekrar başka bir firmaya geçiş yapmak için minimum 3 ay beklemen gerekiyor BTK kuralları gereği. Tabi bu durum boş port varsa geçerli değil. İptal ettirip tekrar yeni bir abonelikle başka firmaya geçebilirsin. Ben şu ana kadar hiçbir firmayla sorun yaşamadım. Ama gibirnet o kadar başımızı ağrıttı ki her yere yazıyorum. Normalde hiçbir firmayı bu kadar kötülememişimdir bunlar hariç.

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nerede otutuyorsnuz bakın arkadaş paket loss dan bahsediyor siz yaşadınız mı bu aşırı önemli sorunu

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
Son düzenleme:

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Bende dediğim gibi serverlarının dibindeyim 1-2 km

Ne zamandır kullanıyor sunuz ? Müşteri hizmetleri ile size sorun çözüyor mu
Sorun yaşamadımki çözsünler 1 hafta oldu daha

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru