[OzzModz] Gif Avatar Permissions - Updates | XenForo community
Minimum Bronze olan kişiler yükleyebilir bu eklentiyle. Bence gelmeli.
Minimum Bronze olan kişiler yükleyebilir bu eklentiyle. Bence gelmeli.
Sadece Silver veya Bronze olan kişiler yükleyebilir bu eklentiyle
Titanyum? Ayrımcılıq.[OzzModz] Gif Avatar Permissions - Updates | XenForo community
Sadece Silver veya Bronze olan kişiler yükleyebilir bu eklentiyle. Bence gelmeli.
Yani 500 mesaj altı yükleyemesin düşük sistemi olanları zorlayacaksa. Ya da GIF'i kapatmak için eklenti varsa o da olabilir.Gelirse güzel olabilir ama şunu anlamadım.
Minimum anlamında dedim.Titanyum? Ayrımcılıq.
EVEEET GELSİN çok iyi olur ya ama silver bronz ayrımı olmasın herkes kullanabilsin bence.[OzzModz] Gif Avatar Permissions - Updates | XenForo community
Sadece Silver veya Bronze olan kişiler yükleyebilir bu eklentiyle. Bence gelmeli.
Anladım.Yani 500 mesaj altı yükleyemesin düşük sistemi olanları zorlayacaksa. Ya da GIF'i kapatmak için eklenti varsa o da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minimum anlamında dedim.
Anladım, çok güzel olur o zamman.Yani 500 mesaj altı yükleyemesin düşük sistemi olanları zorlayacaksa. Ya da GIF'i kapatmak için eklenti varsa o da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minimum anlamında dedim.
güzel olur gelmesi[OzzModz] Gif Avatar Permissions - Updates | XenForo community