Ölü piksel her monitörde olabilir.Suan F/P olarak en iyisi gigabyte pivot ozelligi de olduğunu unutmayin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica FPS oyuncusu isen senin icin en onemli özellik hz gigabyte 180 hz asus 165
Asusta hoparlör var gigabyte de yok
Gigabyte de usb girisi var asus da yok
Gigabayte pivot asus degil
Gigabyte 180hz oc olabiliyor asus 165hz
Bildigim kadariyla aralarinda baska fark yok asusa ozel 1 2 özellik daha var ama detayini tam bilmiyorum
Not(bazi alıcılar gigabyte da ölü piksel ile karşılaşmış haberin olsun)
165Hz'e Hız Aşırtılabilir (144Hz) asusun aciklama kisminda yer aliyor bunada dikkat etmenizi tavsiye ederim
Pivot işine yarar G24F-2 bakabilirsin monitörün altına kitap koymassinAsusta ghosting ve ışık sızması fazla diyenleri okudum tam net konuşan yok
Bu arkadaş Asus fanboyu bunun dediğine gitmeyin.G24F2 her türlü alır.Asus monitörün ayakları o kadar kötü ki en ufak sallanmada oynar hemen.G24F-2 ezip geçer.
Hem asusta yükseltme ayarı bile yok.Bu arkadaş Asus fanboyu bunun dediğine gitmeyin.G24F2 her türlü alır.Asus monitörün ayakları o kadar kötü ki en ufak sallanmada oynar hemen.G24F-2 ezip geçer.
Ben vg249q1r kullanıyorum ghosting yok ama ekran simsiyahken biraz ışık sızması oluyor ayağı kötü ama sallanmıyor abartıyolar ama bana kalsaydı gigabyte ı alırdımAsusta ghosting ve ışık sızması fazla diyenleri okudum tam net konuşan yok
ne alaka ne asusuBu arkadaş Asus fanboyu bunun dediğine gitmeyin.G24F2 her türlü alır.Asus monitörün ayakları o kadar kötü ki en ufak sallanmada oynar hemen.G24F-2 ezip geçer.
neden denedinmiBen vg249q1r kullanıyorum ghosting yok ama ekran simsiyahken biraz ışık sızması oluyor ayağı kötü ama sallanmıyor abartıyolar ama bana kalsaydı gigabyte ı alırdım
Gigabyte, şuan ilk neslini kullanıyorum tek sorun coil whine onuda düzeltmişler zaten 2. DeGIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü
sizce hangi monitörü almak lazım fps oyuncusuyum elimde 60 hz 5 ms bir monitör var .