Gigabyte tam aksine bilinen bir marka ve eagle serisi dışında alırsanız memnun eder bilinmeyen markalar örn/ afox gibiMerhabalar değerli forum üyleri , Gıgabayte biliyorsunuz türkiye pazarında çok bilinen bir marka değil bu sebepden ötürü kararsızım. Daha ucuz olmasına rağmen pek sıcak değilim.
Gigabyte ekran kartı nasıl?
okadarda bilinen bir marka değil bilinsede çok bilinmiyorGigabyte tam aksine bilinen bir marka ve eagle serisi dışında alırsanız memnun eder bilinmeyen markalar örn/ afox gibi
eagle serisi dışında mükemmeldirMerhabalar değerli forum üyleri , Gıgabayte biliyorsunuz türkiye pazarında çok bilinen bir marka değil bu sebepden ötürü kararsızım. Daha ucuz olmasına rağmen pek sıcak değilim.
Gigabyte ekran kartı nasıl?
nasıl bilinmiyor agaokadarda bilinen bir marka değil bilinsede çok bilinmiyor
hocam çokda bir msi asus kadar bilindiği söylenemez. bilinoyr ama o bir asus msi kadar değil kastım bueagle serisi dışında mükemmeldir
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl bilinmiyor aga
o zaman hiç bir marka bilinmiyor knk gigabyte msi ve asustan sonra en çok bilinen markadırhocam çokda bir msi asus kadar bilindiği söylenemez. bilinoyr ama o bir asus msi kadar değil kastım bu
Türkiye pazarında demek istedimki burda önemli olan bu değil diğer markalara göre gigabyte nasıl bir marka? İyi forumlaro zaman hiç bir marka bilinmiyor knk gigabyte msi ve asustan sonra en çok bilinen markadır
gayet kaliteli bir markadır fakat markadan çok model karşılaştırılmalıTürkiye pazarında demek istedimki burda önemli olan bu değil diğer markalara göre gigabyte nasıl bir marka? İyi forumlar
Teşekkür ederimgayet kaliteli bir markadır fakat markadan çok model karşılaştırılmalı
fazla ısınıyo oyun oynarken bi bak kaç derecelere çıkıyor yoksa gidip afoxun da performansı azalmıyoHocam eagle serisi neden gömülüyor anlamış değilim. 3060ti eagle oc ekran kartım iki sene olacak maşallah ilk günkü gibi sapasağlam tam performans çalışıyor
Hocam Eagle serisinde kart sicakliklarindan bahsetmiyoruz hot-spot vram sicakliklari, Eagle serisinde belleklerin uzerinde sogutucu pad olmadigi icin yukte 100 dereceleri geciyor.fazla ısınıyo oyun oynarken bi bak kaç derecelere çıkıyor yoksa gidip afoxun da performansı azalmıyo