Neler Yeni

Gıgabyt Ekran kartı kullanılırmı Şikayetler varsa nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Aorus modeli iyi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Aorus serisi mükemmel. Eagle serisinden uzak durmanı tavsiye ederim. Çok bilinmiyor falan diyen olmuş fakat MSI, Asus bu sektörde ne ise Gigabyte aynısıdır arkadaşlar. Yurtdışı pazarı çok geniş ve Türkiye içinde aynı şeyi söyleyebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
fazla ısınıyo oyun oynarken bi bak kaç derecelere çıkıyor yoksa gidip afoxun da performansı azalmıyo
Bende iki fanlı modeli var. Hiç de öyle bir sorun yaşamadım rdr2 yi en yüksek ayarlarda oynadığım zamanda bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

fazla ısınıyo oyun oynarken bi bak kaç derecelere çıkıyor yoksa gidip afoxun da performansı azalmıyo
Bende aşırı ısınma problemi de yok hocam değerlerim normal. Sizde varsa bilemeyeceğim

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Bende iki fanlı modeli var. Hiç de öyle bir sorun yaşamadım rdr2 yi en yüksek ayarlarda oynadığım zamanda bile

Bende aşırı ısınma problemi de yok hocam değerlerim normal. Sizde varsa bilemeyeceğim
Kaç derecelerde oynuyosun onu da söyleseydin keşke

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Caner
Epey oldu rdr yi bitirip sileli ama 68 derece civarlarında seyrediyordu. Yüksek ayarlarda bu değerlerin de gayet normal olduğunu düşünüyorum
Benimde msi gaming z trio rtx3060ti kartım vardı 2 sene ağır kullanılmış mining yapılmış ona rağmen %40 fanda 60c geçmiyordu ayrıca vram sıcaklığına da bakman lazım 68c kart sıcaklığı 100c vram sıcaklığı olabiliyor. Rtx3060ti kartlarıda çok ısınan bi kart modeli değil. Ama genel olarak giriş seviyesi bi model eagle serisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Benimde msi gaming z trio rtx3060ti kartım vardı 2 sene ağır kullanılmış mining yapılmış ona rağmen %40 fanda 60c geçmiyordu ayrıca vram sıcaklığına da bakman lazım 68c kart sıcaklığı 100c vram sıcaklığı olabiliyor. Rtx3060ti kartlarıda çok ısınan bi kart modeli değil. Ama genel olarak giriş seviyesi bi model eagle serisi.
Valla hocam ben İtopyadan hazir sistem şeklinde almıştım pc'yi. İki senedir en ufak bir performans sorunu yaşamadan kullanıyorum. GeForce Experience den gördüğüm değerleri söylüyorum ben size. Memnun olmayan gidip ekran kartını değiştirebilir. Zaten 1-2 sene upgrade yapmayı düşünüyorum kartı fırsat olursa 3080 e felan

Sanmıyorum 75 in altını gördüğü test yok
Ben sana gördüğümü söylüyorum kardeş. Sen sanıp sanmayabilirsin git test videolarının hepsini izle ozaman ne diyim

Ayrıca kasamın hava akımı oldukça iyi. Sana gördüğümü söylüyorum ben insanı yalancı çıkarmaya çalışma, üslubumu sağlam bozarım haberin olsun @Cavuskerem

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Valla hocam ben İtopyadan hazir sistem şeklinde almıştım pc'yi. İki senedir en ufak bir performans sorunu yaşamadan kullanıyorum. GeForce Experience den gördüğüm değerleri söylüyorum ben size. Memnun olmayan gidip ekran kartını değiştirebilir. Zaten 1-2 sene upgrade yapmayı düşünüyorum kartı fırsat olursa 3080 e felan

Ben sana gördüğümü söylüyorum kardeş. Sen sanıp sanmayabilirsin git test videolarının hepsini izle ozaman ne diyim

Ayrıca kasamın hava akımı oldukça iyi. Sana gördüğümü söylüyorum ben insanı yalancı çıkarmaya çalışma, üslubumu sağlam bozarım haberin olsun @Cavuskerem
Ne diyon hayırdır :D az salla kudurma sıcaklıklara bakmayı öğren NE DİYİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Uygunsuz davranış
Ne diyon hayırdır :D az salla kudurma sıcaklıklara bakmayı öğren NE DİYİM
Sana hayırdır lan dallama? Ne kudurucam senin gibi internet trollerinden sebep. Yukarıda söylediğimi tekrar söylüyorum GeForce Experience den gördüğüm sıcaklık değerleri 69 derece CİVARLARINDA. Belki arada 75 e çıkıyor ne bileyim 7/24 sıcaklığı mı izliyorum beyinsiz herif. Git önce bi göz doktoruna muayene ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,474
Üyeler
164,504
Son üye
Efkan57