Neler Yeni

Yardım Gigabyte 1660S Gaming 6G RGB Sorunu

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
İyi forumlar herkese. Gigabyte 1660S Gaming 6g ekran kartını kullanıyorum. Aorus engine ve Rgb fusion yükledim kontrol ve rgb için. Fakat her iki programda da ekran kartının Rgb kontrolüne erişemiyorum, gözükmüyor yani.
Önceden Pc kapanıp açılınca programsız da olsa renkler arası geçiş yapıyor fakat artık onu da yapmıyor ve sadece tek renk(yeşil) yanıyor.

Aynı sorunu yaşayan ya da bu soruna bir çözüm bulmaya yardımcı olacak birileri var mı acaba ?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
İyi forumlar herkese. Gigabyte 1660S Gaming 6g ekran kartını kullanıyorum. Aorus engine ve RGB fusion yükledim kontrol ve RGB için. Fakat her iki programda da ekran kartının RGB kontrolüne erişemiyorum, gözükmüyor yani.
Önceden PC kapanıp açılınca programsız da olsa renkler arası geçiş yapıyor fakat artık onu da yapmıyor ve sadece tek renk(yeşil) yanıyor.

Aynı sorunu yaşayan ya da bu soruna bir çözüm bulmaya yardımcı olacak birileri var mı acaba ?
Anakartın ne?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O anakart üzerinden kontrol edilmiyor diye biliyorum. Anakartın RGB desteği yok.
Anakartın rgb desteği var bu arada. Kontrol de edebildim fakat program iki gün sonra yine eski haline döndürüp tek renkte çalışıyor Rgb'si.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Son düzenleme:

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi girişe bağladın RGB'yi? CPU_LED girişine mi? 7 renk destekliyor o giriş sadece ve fazla modu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign hocam uyanınca bakar bu konuya.
Hocam yanlış anladınız galiba. Ekran kartının Rgb'sini kontrol edemiyorum. Led strip veya Fan Rgb'si değil. Anakart ayırt etmeksizin uygulama üzerinden çalışması gerekiyor normalde.
Sabah olsun bakalım.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam yanlış anladınız galiba. Ekran kartının RGB'sini kontrol edemiyorum. LED strip veya Fan RGB'si değil. Anakart ayırt etmeksizin uygulama üzerinden çalışması gerekiyor normalde.
Sabah olsun bakalım.
Kusura bakmayın hocam. Benim aklım çok farklı yerlere gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,398
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom