Neler Yeni

Gigabyte 1660S Gaming OC Undervolt

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sanırım hastalık moduna kadar ilerleyecek o yüzden daha çok bilgi edinmem gerekiyor :D.

Öyle oluyor bende zamanında RX 580 alev alıyor diye bi UV yapim yeter dedim sonrasında şuna kadar gitti işte:

Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten doğru malzeme ve doğru teknik ile yapılırsa yararı olur işlemci termal macununda bile bazı macunlar dandik olduğu için sıcaklık farkı yaratabiliyor

Zaten genel olarak ekran kartlarındaki padler (kart markası çok dandik değil ise) ömürlük denicek kadar oluyor. Değişmeye pek gerek yok kartın sıcaklık değerleri iyi seviyede tutulur ise zaten belleklerde iyi soğuyor.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Öyle oluyor bende zamanında RX 580 alev alıyor diye bi UV yapim yeter dedim sonrasında şuna kadar gitti işte:

Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hatırlıyorum bu konuyu. Hatta sistem toplarken de sizle konuşmuştuk sanırım.

Peki bir şey daha sormak isitiyorum. Bu yaptığımızın işlemin uygulanması için sürekli Afterburner'ın açık olması gerekli sanırım. Ben bunu Aorus Engine üzerinden yapsam ve başlangıçta açılacak şekilde ayarlasam bir sorun olur mu ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben hatırlıyorum bu konuyu. Hatta sistem toplarken de sizle konuşmuştuk sanırım.

Peki bir şey daha sormak isitiyorum. Bu yaptığımızın işlemin uygulanması için sürekli Afterburner'ın açık olması gerekli sanırım. Ben bunu Aorus Engine üzerinden yapsam ve başlangıçta açılacak şekilde ayarlasam bir sorun olur mu ?

Afterburner üzerinden yap, profili kaydet, windows açıldığından açılıcak şekilde bir tuş var afterburnerda windows logolu olur genelde ona bas sorun çözüldü. Rivarstatic tuner yani oyunlarda değer çıkması sürekli rahatsız edebilir onu silip sadece afterburner kullanabilirsin.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Afterburner üzerinden yap, profili kaydet, windows açıldığından açılıcak şekilde bir tuş var afterburnerda windows logolu olur genelde ona bas sorun çözüldü. Rivarstatic tuner yani oyunlarda değer çıkması sürekli rahatsız edebilir onu silip sadece afterburner kullanabilirsin.
O şekilde yapayım o zaman. Afterburner üzerinden de fan eğrisi ayarlayabiliyor muyuz ? Ben deneyip yapamadım o yüzden Aorus engine kullanıyordum o sebeple de Uv işlemini oradan yapmak istemiştim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O şekilde yapayım o zaman. Afterburner üzerinden de fan eğrisi ayarlayabiliyor muyuz ? Ben deneyip yapamadım o yüzden Aorus engine kullanıyordum o sebeple de Uv işlemini oradan yapmak istemiştim.

Yapabiliyorsun ayarlarda fan kısmından görürsün detaylı ayar yaparsın biraz uğraştırır ama yaparsın.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
@$ilent, Değerler bu şekilde. hem 8 dereceye yakın sıcaklık düştü hem de performans arttı.
uv.jpg

Ekler

• stock.jpg
    stock.jpg
    32.1 KB · Hit: 31
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,669
Üyeler
165,566