2.899a pckolik de acer var ips ama 300-400 fazla var böyle bişey albilen yokmu bir el atsın arada kaldım dostlar
180hz oluyormuş. Lazım olsa alırımOc mu ? .d
HDMI çıkıyor sadece.Dp kablosu çıkmıyor mu içinden
Benim aldığım itopyadan normal prizdi sorun çıkmadı.Arkadaşlar bugün aldım ama güç kablosu türkiye prizi için değil sizde de böyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmam lazım?
Dostum sen ayriyeten dp kablosu aldın mı yoksa hdmi yeterli oluyormuHDMI çıkıyor sadece.
Benim aldığım itopyadan normal prizdi sorun çıkmadı.
HDMI ile kullanıyorum ben 750 Tİ ekran kartını, 144 hz alabiliyorum ve bu kablo baya kalın duruyor 180hz destekliyor diyolar denemedim ama ben.Dostum sen ayriyeten dp kablosu aldın mı yoksa hdmi yeterli oluyormu
HDMI çıkıyor sadece.
Benim aldığım itopyadan normal prizdi sorun çıkmadı.
asusArkadaşlar amazon dan ASUS VG279Q modeli almıştım kampanya da 3400 e sizce Asus mu konuda ki monitör mü?
fiyat iyi bence ben 4800den almayı düşünüyodum bu fiyata kaçırmazdım ama birkaç sorunu olduğundan bahsetmişlerdi forumdaki arkadaşlar ne tam hatırlamıyorum ama bi araştır istersenhttps://www.itopya.com/gigabyte-27-...2xusb-hdr-va-qhd-curved-gaming-monitor_u13517 sanırım bu monitör de indirimde tam emin değilim ama bnenim gibi 2k arayan varsa bakıp yorum yapabilir mi?