prize tak çalıştır içinde test olabilir kısmı olabilir benim eski monitörümde vardı menü osd kısmında gezin yani bir kurcalaArkadaşlar bende bu monitörden sipariş verdim fakat deneyemedim sistemim gelmedigi için nasıl ölü pixel testi yapicam
Nasıl olu pixel testi yapicam hocam peki monitöreprize tak çalıştır içinde test olabilir kısmı olabilir benim eski monitörümde vardı menü osd kısmında gezin yani bir kurcala
Bana yurtiçi kargo ile göndermişlerdi. "Siparişim nerede?" diye yazıyor oradan bak istersen gönderdilerse.arkadaslar siparisleriniz netkargo ilemi geldi ? benimde bir siparisim varda bayadır bekliyorum
Ölü piksel testi yaz google'a oradan yaparsın f11'e basıp tam ekran yapıp gözle kontrol ediyorsun tek tek her renkte.Nasıl olu pixel testi yapicam hocam peki monitöre
netkargo gözüküyor hocam kargolanması ztn cok sürdü ayın 9unda almıştık dün kargoya verildi (6 gün) fakat kargoda hareket yok biraz acil lazımdı pcyi kullanamıyoruz malum bide bu adını ilk kez duyduğum firma ne alemde bilmiyorum yani normalde ertesi gün kargolar gelir ama bu hala istanbulda gözüküyor bende ankaradayımBana yurtiçi kargo ile göndermişlerdi. "Siparişim nerede?" diye yazıyor oradan bak istersen gönderdilerse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ölü piksel testi yaz google'a oradan yaparsın f11'e basıp tam ekran yapıp gözle kontrol ediyorsun tek tek her renkte.
Başka bir siparişe baktım şimdi 24 martta sipariş vermişim 25 mart öğlen de teslim almışım Netkargo ile gelmiş, hızlı duruyor buna göre.netkargo gözüküyor hocam kargolanması ztn cok sürdü ayın 9unda almıştık dün kargoya verildi (6 gün) fakat kargoda hareket yok biraz acil lazımdı pcyi kullanamıyoruz malum bide bu adını ilk kez duyduğum firma ne alemde bilmiyorum yani normalde ertesi gün kargolar gelir ama bu hala istanbulda gözüküyor bende ankaradayım
neresi dandik hocam? bence ayakları falan gayet sağlam almadan öncede bu yorumla çok karşılaştım taş gibi monitör bence.monitörün özellikleri iyi ama parça kalitesi çok dandik sağlam değil dokunsan kırılacakmış gibi
daha önceden msi mag241cr mi ne kullanmıştım ondan kötü bekliyordum almadan önce beklentimin üstünde bir monitör çıktı 3.400 tl ye ips panel 180 hz 24 inch bulunmaz daha.monitörün özellikleri iyi ama parça kalitesi çok dandik sağlam değil dokunsan kırılacakmış gibi