Et tabi ki bu neAlıntıyı görüntüleMonitor bugün geldi sol üstte kocaman bi çizikle geldi. iade etsem mi etmesem mi karasız kaldım. Onun dışında bi sorun göremedim. çizik çok rahatsız edici yani 1-2 ölü piksel olsa sıkıntı olmaz eyw derim ama kocaman bi çizik var yani. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. iadeye mi gönderiyim garantiye mi.
Hocam ölü piksel testi yaptım da . Ghostinng ışık sızması testlerini nasıl yapabilirim ve başka bir test var mi siz yetkili birisine benziyorsunuz2 adet ölü pikselden dolayı iadeye göndermiştim ben de, onaylanmış bugün.
Değişim yapmıyorlar mı iade değilde değişim yapmak istiyorum.2 adet ölü pikselden dolayı iadeye göndermiştim ben de, onaylanmış bugün.
Ölü pixel çıktı diyip iademi ettiniz değişim istemedinizmi2 adet ölü pikselden dolayı iadeye göndermiştim ben de, onaylanmış bugün.
Ghosting test yaz ilk çıkan sayfada güzel bir test var.Hocam ölü piksel testi yaptım da . Ghostinng ışık sızması testlerini nasıl yapabilirim ve başka bir test var mi siz yetkili birisine benziyorsunuz
TeşekkürlerGhosting test yaz ilk çıkan sayfada güzel bir test var.
Vay be reis budamı sıkıntılı çıktı ne olacak bu iş2 adet ölü pikselden dolayı iadeye göndermiştim ben de, onaylanmış bugün.