şimdiye kadar 5 adet aldım bu monitörden hiç ölü piksel falan çıkmadı.ölü piksel var bunu bilerek alın
şimdiye kadar 5 adet aldım bu monitörden hiç ölü piksel falan çıkmadı.ölü piksel var bunu bilerek alın
bu şekilde gözükmesi gerekiyor ve onun yerine bu konudaki paylaştığım monitörü alın
ayrıca 350-375nit'in kaynağı nedir ? Gigabyte 300nit olduğunu belirtmiş ?
Lenovo g24-20 kullanıyorum pek memnun değilim 4-5k bandında öneri var mı? R25i-30 var aklımda ama olumsuz yorumlar var emin olamadımMonitors unboxed ve birkaç site 360 diye belirtmiş.
Techless ise 310 belirtmiş. Techless'ın incelemesine yeni bakıyorum.
Yazılan değerin üstünde ya da altında olması anormal bir şey değil. Zaman zaman görüyoruz. 40-50 nite kadar fark edebiliyor. Tabii her zamanki gibi eline gelen ürün de biraz şans işi.
Coil whine'dan dolayı değişmek istemiyorsan satıp borca girip aldığına değer mi emin değilim.Lenovo g24-20 kullanıyorum pek memnun değilim 4-5k bandında öneri var mı? R25i-30 var aklımda ama olumsuz yorumlar var emin olamadım
Cw'den rahatsız değilim ses gelmiyor bile ama renkler tatmin etmiyor boe 238fhmng0 var g24-20deCoil whine'dan dolayı değişmek istemiyorsan satıp borca girip aldığına değer mi emin değilim.
Sıkıntı çıkarırsa değişim/iade yapabileceğin iyi bir yerden alırsan R25i olur. Ya da muadili AOC 24G2SP var şu an indirimde 4500TL+Amazon. O da gayet kalitelidir:
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama G24-20 DCI gamutu falan düşüktü. Yine de bariz bir renk sapması sorunu yoksa geçtiğinize değer mi diye düşünmüyor değilim. Evet R25i, G2SP falan daha iyi monitörler. Ancak rahat 2K falan zarar edersiniz herhalde. O fiyata da bilemiyorum... Tabii tercih meselesi. Alacaksanız şu an indirimdeki 24G2SP'yi tavsiye ederim.Cw'den rahatsız değilim ses gelmiyor bile ama renkler tatmin etmiyor boe 238fhmng0 var g24-20de
2K Ips'e geçeyim o zaman hocam öneri var mı uygun fiyatlıYanlış hatırlıyor olabilirim ama G24-20 DCI gamutu falan düşüktü. Yine de bariz bir renk sapması sorunu yoksa geçtiğinize değer mi diye düşünmüyor değilim. Evet R25i, G2SP falan daha iyi monitörler. Ancak rahat 2K falan zarar edersiniz herhalde. O fiyata da bilemiyorum... Tabii tercih meselesi. Alacaksanız şu an indirimdeki 24G2SP'yi tavsiye ederim.
Not: indirim çok sürmez.
Yakın fiyatta IPS ve 2K tek monitör bu:2K Ips'e geçeyim o zaman hocam öneri var mı uygun fiyatlı
Bknz:Lenovo mu bu mu öyle küçük ayrıntılara takılan biri değilim. Hangisini alayım?