Anladım. Üstad bu monitörde gsync yok değil mi ? Bu adaptive sync ile gysnc arasında farklılık nedir ? Bendede ölü piksel çıkmadı fakat Nvidia 3070ti var bende uyumlu mu çözemedim. Yardımcı olur musunuz ?Rahatsız eder diye düşünmüştüm. Beni rahatsız etmiyor yani Hasekimam.
İade edersin de değişim yaparlar mı bilmiyorum. 1 tane ölü pikseli garantiye sevk ederlerse eğer garanti değiştirmez haberin olsun Şansını deneMonitörü şimdi kurdum 1 tane çok net ölü pixel var, kırmızı hariç diğer renklerde belli oluyor, itopya değişim yapar mı 1 ölü piksele
İnternetten aldığı için 14 içinde cayma iade hakkı bu monitörlerde yok mu ?İade edersin de değişim yaparlar mı bilmiyorum. 1 tane ölü pikseli garantiye sevk ederlerse eğer garanti değiştirmez haberin olsun Şansını dene
İade edebilir ürünü ama değişim yaparlar mı bilmiyorum. Gigabytea garantiye gönderin derlerse değişim yapmayabilirler. O konuda sadece AOC değişim veriyorİnternetten aldığı için 14 içinde cayma iade hakkı bu monitörlerde yok mu ?
İade etsem de olur ya fakat bazı jelatinlerini söktüm alırlar mı iadeİade edebilir ürünü ama değişim yaparlar mı bilmiyorum. Gigabytea garantiye gönderin derlerse değişim yapmayabilirler. O konuda sadece AOC değişim veriyor
Alırlar kutu içeriği tam olsun sorun değilİade etsem de olur ya fakat bazı jelatinlerini söktüm alırlar mı iade
TeşekkürlerAlırlar kutu içeriği tam olsun sorun değil
DP kablo alırsan adaptive sync kullanabiliyorsun ekranda oyunda kırılmaları engelliyorAnladım. Üstad bu monitörde gsync yok değil mi ? Bu adaptive sync ile gysnc arasında farklılık nedir ? Bendede ölü piksel çıkmadı fakat Nvidia 3070ti var bende uyumlu mu çözemedim. Yardımcı olur musunuz ?
Peki gsync den çok farki var mı ? Netten okudum biraz birşeyler gsync daha üstünmüş vs. Çok fark ediyor mu bilen var mı?DP kablo alırsan adaptive sync kullanabiliyorsun ekranda oyunda kırılmaları engelliyor
Gsync monitördeki dahili bir cihaz ile çalışıyor adapt ise telifsiz bir yazılım ile çalışıyor gibi düşün çok farkedeceğini sanmıyorumPeki gsync den çok farki var mı ? Netten okudum biraz birşeyler gsync daha üstünmüş vs. Çok fark ediyor mu bilen var mı?
1 defalığına değiştirebiliyorlarmış ama yeni gelen üründe de aynı şey çıkarsa iade oluyormuş. Yani değişim talep edebilirsinTeşekkürler