❌İndirim Bitti! GIGABYTE 23.8" G24F-2 180Hz SS IPS 3399TL!!

Almayı çok istiyorum fakat ölü piksel çıksa itopya değişim konusunda bezdirir gibime geliyor insanı ( süre, iletişim ) ondan endişeleniyorum youtuber,twitch tayfanın kankisi, esas dostu olması gereken yerde gerçek müşterilerini satana kadar düşünüyor gibi hissettiriyor ne yazıkki.
Aynı tedirginlik bende de var. Monitör alma fobiye dönüştü.

Başka firmadan Dell G2422HS almıştım parlak pixel vardı neyse ki sorunsuz iade oldu.

2019 yılında ben de aoc monitör aldım 1 tane ölü pixel gibi bir şey vardı artış göstermedi hiç.

Monitörum geldi ölü piksel testi yaptım diğer testler hangileridir nereden yapıyoruz link var mı acaba?

Arkadaşlar bu monitörün display portu var mı? İçinden hdmi güç ve bir kablo daha çıkmıştı ancak diğer kablo ne işe yarar bilmiyorum

Arkadaşlar monitör çok güzel lakin 180hz alınca ekranda parlama olabiliyor olursa iade edip yenisini isteyin veya alın

2019 yılında ben de aoc monitör aldım 1 tane ölü pixel gibi bir şey vardı artış göstermedi hiç.
Bende 6 yillik monitor var artmadi 1 tane var hala

Beyler ben aldım. Monitör geldi çok memnunum daha önce çok farklı monitör kullanmadım ama sorularınız varsa cevaplarım.

Beyler ben aldım. Monitör geldi çok memnunum daha önce çok farklı monitör kullanmadım ama sorularınız varsa cevaplarım.
Usta bende ilk monitörüm geldi bugün ölü piksel çıkmadı fakat ben Nvidia kullanıyorum gsync var mı bu monitörde birde displayport 1.2 kablo mu alacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,122
Üyeler
185,677
Son üye
Rookie11
Geri