Viewsonic xg2405 3800 tl vatanda trendyolda stok bitmediyseBu fiyata 1ms GTG var mı?
Edit: IPS
Benim geldi bu gün ama haftasonu bakıcam müsaitlik oluncaMonitörü gelen var mı arkadaşlar? Benim monitör dağıtıma çıkmış
İnşallah sorunsuzdur sizindeBenim geldi bu gün ama haftasonu bakıcam müsaitlik olunca
YurtiçiHangi kargo ile yolluyorlar.
Hocam bir şey merak ettim hiç 2k monitör kullanmadım 1080p arasında çok fark var mı2k sevdasına alamıyorum şunu
24 1080 ips ve 32 2k ips monitör kullanıyorum orandan dolayı hemen hemen aynı mantığa geliyor fakat video vs izlerken farkını anlayabiliyorum. Bir de kendim 2k altına düşmeme kararı aldım.Hocam bir şey merak ettim hiç 2k monitör kullanmadım 1080p arasında çok fark var mı
Bana neden netkargo ile yollamışlar abi.Yurtiçi
durumu biraz daha açabilir misin ?24 1080 ips ve 32 2k ips monitör kullanıyorum orandan dolayı hemen hemen aynı mantığa geliyor fakat video vs izlerken farkını anlayabiliyorum. Bir de kendim 2k altına düşmeme kararı aldım.
Teknoloji olarak bakıyorum, göz sağlığı olarak bakıyorum, bir de tasarım ile ilgilendiğimden piksel bazlı programlarda daha rahat çalışabiliyorum.durumu biraz daha açabilir misin ?
Banada bold kargo ile geldi her yerde farklı firmayla anlaştılar demekkiBana neden netkargo ile yollamışlar abi.