Neler Yeni

GIGABYTE 23.8" G24F-2 monitör alınır mı ?

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
İyi gibi duruyor ama konuyu yarın tekrar açın arkadaşlar size birkaç seçenek sunabilir

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
O monitörü kullanıyorum ve memnunum

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
180 OC dediği nedir peki monitörlerde oc mi var ?

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Merhaba arkadaşlar monitörden çok anlamıyorum ama siteye girince dikkatimi çekti nerdeyse 1klık indirim söz konusu sizce bu monitör alınır mı + - leri neler
1klik indirim yok o monitörde normal fiyatı o zaten onun yerine alternatif olarak bu alınabilir daha iyi olur pivot özelliği de var

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
1klik indirim yok o monitörde normal fiyatı o zaten onun yerine alternatif olarak bu alınabilir daha iyi olur pivot özelliği de var

teşekkürler ikisi de aynı özelliklere sahip dediğiniz gibi onun + sı pivot özelliğinin olması

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
2 haftalık arayıştan sonra aldığım ve memnun kaldığım bir monitör. 180Hz OC yazdığına bakmayın OC yapmadan da 180Hz görüntü alabiliyorsunuz. Ghosting yok fakat İPS panelden ötürü ışık sızması azda olsa var, rahatsız etmiyor. Pivot özelliği olmasına rağmen monitör sağa ve sola dönmüyor, sadece yukarı aşağı hareketi var ve ekran yukarı aşağı bakabiliyor. Dik çevirme ve sağa sola bakma gibi özellikler dediğim gibi yok. Parlaklığı yeterli seviyede hatta bazen yoruyor ve kısıyorum. Üstünde bulunan kablo geçirme deliği sayesinde kablo dağınıklığı oluşmuyor. Yanında gelen USB kablosunun bir ucunu kasaya bir ucunu da monitöre takarsanız üzerinde bulunan 2 adet USB girişini kullanabiliyorsunuz. Ben klavyemi oraya takıyorum ve gecikme söz konusu dahi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltme: Işık sızması değil, IPS Glow.

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
2 haftalık arayıştan sonra aldığım ve memnun kaldığım bir monitör. 180Hz OC yazdığına bakmayın OC yapmadan da 180Hz görüntü alabiliyorsunuz. Ghosting yok fakat İPS panelden ötürü ışık sızması azda olsa var, rahatsız etmiyor. Pivot özelliği olmasına rağmen monitör sağa ve sola dönmüyor, sadece yukarı aşağı hareketi var ve ekran yukarı aşağı bakabiliyor. Dik çevirme ve sağa sola bakma gibi özellikler dediğim gibi yok. Parlaklığı yeterli seviyede hatta bazen yoruyor ve kısıyorum. Üstünde bulunan kablo geçirme deliği sayesinde kablo dağınıklığı oluşmuyor. Yanında gelen USB kablosunun bir ucunu kasaya bir ucunu da monitöre takarsanız üzerinde bulunan 2 adet USB girişini kullanabiliyorsunuz. Ben klavyemi oraya takıyorum ve gecikme söz konusu dahi değil.

teşekkürler bilgilendirme için ufak detaylar bazen önemli olabiliyor :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim

Diyeceklerimin hepsi yazılmış altına imzamı atıp gidiyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,991
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt